Libnet.ro
UNICEF

17:00

MFP a atras, ieri, peste 1,7 miliarde lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras, ieri, peste 1,7 miliarde lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 1,018 miliarde lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark si una de certificate cu discount, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

IN NOIEMBRIE: Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de peste 60,09 miliarde de lei

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de peste 60,09 miliarde de lei, la 30 noiembrie 2019, in crestere cu 26,48% fata de nivelul existent in luna similara a anului trecut, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), informeaza Agerpres.

CA SA RASPUNDA PENTRU CREANTA DE 4 MILIARDE LEI CATRE ELCEN Piperea: PMB da in judecata fostii directori si administratori ai RADET

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a chemat in garantie fostii directori si administratori ai Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti, ca sa ras-punda pentru eventualitatea in care tribunalul va obliga primaria sa achite catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) datoria RADET de 4 miliarde lei, ne-a spus ieri, avocatul Gheorghe Piperea, fostul administrator judiciar al Regiei.

Compania de drumuri: Proiectele de investitii beneficiaza de finantare de 3 miliarde lei in 2020

Proiectele de investitii derulate de CNAIR beneficiaza de o finantare de 3 miliarde lei in anul 2020, anunta compania de drumuri, in contextul in care mai multe voci publice au afirmat ca multe dintre marile proiecte sunt subfinantate in buget.

EMIL GROS, ADMINISTRATORUL JUDICIAR AL CEH: Datoriile Complexului Energetic Hunedoara, estimate la 5 miliarde lei

Administratorul special al societatii: Corpul de control al ministrului Energiei se afla in plina activitate la CEH. Sunt verificate contractele, achizitiile si rezultatele economice ale societatii * Samuel Dioane, director general CEH: Stocurile de carbune ale Complexului se ridica la circa 16. 660 tone; nu se pune problema opririi grupurilor energetice din lipsa de combustibil Datoriile acumulate de Complexul Energetic Hunedoara CEH) sunt estimate la aproximativ 5 miliarde de lei, in conditiile in care nu au fost depuse inca toate declaratiile de creanta impuse de procedura de insolventa in care se afla compania, a anuntat ieri, la Petrosani, administratorul judiciar al CEH, Emil Gros.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )