Libnet.ro
UNICEF

06:45

MFP a imprumutat, ieri, 605 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat, ieri, 605 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 605 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 45 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a atras 605 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 605 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 45 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BOZA, COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA: Pentru acest an pregatim investitii de 590 milioane lei

Complexul Energetic Oltenia CEO), unul din cei mai mari producatori de energie din tara, si-a planificat pentru acest an investitii de 590 milioane lei circa 123 milioane euro), din surse proprii, si va demara un program de decarbonizare de aproape 1 miliard de euro, care va dura pana in 2025, a declarat, directorul general al companiei, Sorin Boza, care subliniaza totodata ca CEO nu are probleme cu stocurile de carbune, informeza News. ro.

Finantele au atras 75 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, marti, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar licitatiei de luni, cand a imprumutat 605 milioane de lei, la o dobanda de 3,85% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 45 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele imprumuta luni inca 500 de milioane de lei, pentru a finanta deficitul

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa imprumute luni 500 milioane lei, cu scadenta in 2023, de pe piata interna, aceasta fiind prima licitatie din acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )