Libnet.ro
UNICEF

01:05

PERSPECTIVE 2020 PENTRU ACEST AN, Brokerii mizeaza pe continuarea tendintei ascendente a indicelui BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PERSPECTIVE 2020 PENTRU ACEST AN, Brokerii mizeaza pe continuarea tendintei ascendente a indicelui BET

Marcel Murgoci, Estinvest: in 2019 am asistat la o avalansa de listari de obligatiuni la BVB si ma astept ca emitentii sa faca pasul urmator, adica listarea companiilor in sine la Bursa * Dragos Mesaros, Goldring: in prima parte a anului vom demara, impreuna cu Tradeville, procesul de listare a Norofert, pe AeRO Indicele BET, reperul Bursei de Valori Bucuresti BVB), ce cuprinde in structura sa cele mai tranzactionate saisprezece companii ale pietei noas-tre de capital, cu exceptia SIF-urilor, s-a inscris pe un trend ascendent coerent, in anul tocmai incheiat, cosul de actiuni incheind 2019 la 9. 977 puncte, cu 2. 593 puncte peste ultima cotatie din 2018, echivalentul unui avans de circa 35%. continuă pe Ziarul Bursa

BOZA, COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA: Pentru acest an pregatim investitii de 590 milioane lei

Complexul Energetic Oltenia CEO), unul din cei mai mari producatori de energie din tara, si-a planificat pentru acest an investitii de 590 milioane lei circa 123 milioane euro), din surse proprii, si va demara un program de decarbonizare de aproape 1 miliard de euro, care va dura pana in 2025, a declarat, directorul general al companiei, Sorin Boza, care subliniaza totodata ca CEO nu are probleme cu stocurile de carbune, informeza News. ro.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Rac -Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Leu -Relatia cu institutiile statului sau cu autoritatile intra in prim plan. Pe de o parte ele te ajuta sa treci la etape superioare ale.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Fecioara -Pui multa pasiune intr-un proiect nou, care porneste acum, si daca reusesti sa-ti pastrezi energia de acum pana la capat, roadele.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Balanta -Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb. Te sim.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion -Ai nevoie de iubire si te lasi purtat de senzatii si emotii incotro vrea Cupidon, care e prin preajma si-ti ofera gesturi minunate de.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator -Ca sa pornesti un proiect nou la care visezi si in care vei investi imense resurse creatoare, mai intai trebuie sa eliberezi locul, de.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn -Primesti un surplus de energie de la o persoana care emana un optimism covarsitor. Desi tu poate nu esti la fel de entuziast ca cel din.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Varsator -Esti foarte aprins de ceea ce ti se deschide in fata ochilor, fiind o ocazie buna de a te remarca, de a arata lumii ce stii, dar si de.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IANUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materiali.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )