Libnet.ro
UNICEF

14:30

DIN CAUZA PANDEMIEI Portofoliul de investitii al fondurilor Pilon II primeste o lovitura de aproape 3 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA PANDEMIEI Portofoliul de investitii al fondurilor Pilon II primeste o lovitura de aproape 3 miliarde lei

Fondurile de pensii private obligatorii Pilon II, cel mai mare investitor institutional de la bursa locala, au inregistrat o scadere de aproape 3 miliarde lei a activelor nete in luna martie din cauza caderii burselor, arata datele publicate recent de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Ziarul Bursa

S-a anulat nunta din familia regala britanica din cauza pandemiei

Pandemia de Coronavirus pune pe pauza vietile tuturor, indiferent de rang. Asa se face ca si in familia regala britanica, planurile de nunta se schimba in aceasta perioada.

Previziune infricosatoare din partea ONU. Sute de mii de copii ar putea muri din cauza pandemiei de COVID-19

Criza economica provocata de pandemia de COVID-19 ar putea avea efecte devastatoare la nivel mondial. in cei peste 75 de ani de activitate Fondul Monetar International nu a lansat niciodata premonitii atat de alarmante precum a facut-o in urma cu cateva zile. De asemenea, Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza vizavi de moartea a sute de mii .

Uniunea Europeana risca sa dispara, din cauza pandemiei: scenariul mai infricosator decat boala

Liderii statelor din Uniunea Europeana au viziuni radical diferite vizavi de rolul UE in ajutorarea statelor pe timp de pandemie. Aceste discrepante ar putea duce la dizolvarea blocului comunitar.

VIDEO Romanii se aprovizioneaza timid din piete pentru Paste, din cauza pandemiei: Batranii n-au timp sa cumpere, iar noi ramanem cu marfa

Saptamana Mare este perioada din an in care producatorii de legume si verdeturi vand cel mai bine. Ceapa verde, usturoiul si mararul, nelipsite din stufat sau drob, salata verde, ridichile, loboda, sunt produsele cele mai cautate in pietele din toata tara. Anul acesta, din cauza pandemiei, aprovizionarea de Paste se simte timid deocamdata.

China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Economia Chinei s-a contract in trimestrul intai pentru prima data in istoria sa, cu o scadere de 6,8% pe un an, provocata in cea mai mare parte de pandemia de COVID-19 care practic a blocat activitatea tarii, potrivit datelor statistice oficiale publicate vineri, relateaza AFP.

Decizie drastica la Wizz Air: ce masuri a luat din cauza crizei cauzate de noul tip de virus

Wizz Air s-a vazut obligata sa anuleze multe curse din cauza pandemiei de coronavirus. Asta pentru ca zborurile spre si dinspre anumite tari considerate zone rosii nu au mai avut.

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit marti prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters.

IATA: veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit.

IEA se asteapta la o scadere record a cererii de petrol in 2020, din cauza coronavirusului

Cererea globala de petrol ar urma sa inregistreze in 2020 o scadere record cu 9,3 milioane de barili pe zi, din cauza paralizarii economiei mondiale, ca urmare a pandemiei de Covid-19, a anuntat miercuri Agentia Internationala a Energiei IEA), in raportul sau pe luna aprilie.

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde dolari,din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit, ieri, prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )