Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se scumpesc politele RCA: ASF a publicat noile tarife de referinta pentru persoanele fizice si juridice

Adevărul Adevărul,
Se scumpesc politele RCA: ASF a publicat noile tarife de referinta pentru persoanele fizice si juridice

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), in conformitate cu prevederile Legii nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si de tramvaie. continuă pe Adevărul

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt mai mari la toate categoriile de autoturisme, uneori si cu 200 de lei

ASF a afisat vineri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii in urmatoarele 6 luni atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, toate fiind in crestere fata de cele stabilitate in octombrie 2019. in cazul soferilor cu varste mai mici sau egale cu 30 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de peste 2. 500 cmc, noua prima de referinta RCA anuntata de ASF este de 2. 870 de lei, cu 206 lei mai mare decat valoarea stabilita in luna octombrie 2019.

Noile tarife de referinta la RCA: valori intre 691 si 2.870 lei pentru persoane fizice

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), iar cel mai mic pret, de 691 de lei, va fi achitat de persoanele care au intre 31 si 40 de ani si au masina cu un motor cu o.

ASF a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), in conformitate cu prevederile Legii nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si de tramvaie, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Politele RCA ar putea fi suspendate pana la noua luni. Cine ar putea beneficia

Politele RCA ar putea fi suspendate pe o perioada cuprinsa intre trei si noua luni, pentru transportatorii care nu folosesc anumite autovehicule in aceasta perioada de criza, arata informatiile transmise de patronatele din asigurari, care se opun masurii, spunand ca ar putea duce la colapsul industriei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )