Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tot mai multi romani au depus bani la pensiile private. La ce nivel erau Pilonul II si Pilonul III la 31 iulie

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi romani au depus bani la pensiile private. La ce nivel erau Pilonul II si Pilonul III la 31 iulie

Fondurile de pensii private obligatorii, dar si cele facultative au inregistrat cresteri considerabile in ultimul an, potribvit ultimelor raportari ale Autgoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Pensii 2020. E oficial, bani mai multi pentru milioane de pensionari de la 1 septembrie. Anuntul categoric

Este oficial, se dau bani mai multi pentru milioane de pensionari incepand cu 1 septembrie. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a promis majorarea pensiilor. Pensiile majorate de la 1 septembrie vor intra pe card potrivit graficului obisnuit, fara vreo intarziere. Pensii 2020. Este oficial. Se dau bani mai multi pentru .

Germania si Franta vor ca OMS sa primeasca mai multi bani si mai multa putere

Germania si Franta vor ca Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) sa primeasca mai multi bani si mai multa putere, in cadrul masurilor de reforma ale organizatiei, dupa ce pandemia de Covid-19 a scos in evidenta lacunele financiare si legale ale agentiei ONU.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

VIDEO De neoprit: Bayern Munchen, tot mai aproape de trofeu (3-0 cu Lyon)

Bayern Munchen a fost echipa mai matura in semifinala cu Olympique Lyon, a profitat de sansele avute si s-a impus cu 3-0. in calea spre al saselea trofeu Champions League, bavarezii mai au un singur obstacol: PSG.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )