Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE Zborurile Wizz Air catre Atena au fost reluate

Adevărul Adevărul,
UPDATE Zborurile Wizz Air catre Atena au fost reluate

Grecia a anuntat restrictionarea zborurilor Wizz Air catre Atena, sanctionand astfel compania aeriana pentru ca nu ar fi respectat cerintele impuse de autoritatile elene privind verificarea documentelor obligatorii de care au nevoie pasagerii. continuă pe Adevărul

Grecia suspenda anumite zboruri Wizz Air. Cand ar putea fi reluate

Grecia a anuntat restrictionarea anumitor zboruri Wizz Air, sanctionand astfel compania aeriana pentru ca nu ar fi respectat cerintele impuse de autoritatile elene privind verificarea documentelor obligatorii de care au nevoie pasagerii, scrie airwaysmag. com.

Reduceri fulgeri la Wizz Air pentru zboruri catre Portugalia, Grecia si alte destinatii populare

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca ofera vineri un discount de 20% pentru zborurile spre si dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia.

Wizz Air a introdus noi curse din Iasi

Wizz Air a operat sambata primul zbor de la Barcelona la Iasi, care va fi urmat de alte trei noi curse intre Iasi si Bari, Torino si Verona, incepand cu 2 si 3 august, compania ajungand astfel la 20 de rute din capitala Moldovei spre zece 10 tari, scrie Agerpres.

Wizz Air lanseaza patru noi rute din Romania. Ce se intampla cu pasagerii fara masti de protectie

Wizz Air a anuntat sambata lansarea a patru noi rute in conditii de igiena sporite pentru siguranta clientilor si a echipajului sau, potrivit unei informari remise presei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )