Libnet.ro
UNICEF

17:01

Split TVA, obligatoriu doar pentru firmele in insolventa si cu intarzieri la plata TVA, adoptat de Senat. Serban Nicolae: E foarte greu sa spunem la aceasta ora daca masura va avea efecte negative sau pozitive

Hotnews Hotnews,
 Split TVA, obligatoriu doar pentru firmele in insolventa si cu intarzieri la plata TVA, adoptat de Senat. Serban Nicolae: E foarte greu sa spunem la aceasta ora daca masura va avea efecte negative sau pozitive

Plenul Senatului a adoptat marti, cu 54 de voturi pentru si 45 de voturi impotriva legea de aprobare a ordonantei privind split TVA, care in noua forma prevede ca masura de plata defalcata a TVA va fi obligatorie exclusiv pentru companiile aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe, relateaza News. ro. De asemenea, companiile care vor opta benevol pentru aceasta masura, vor primi o scutire de 5% din impozitul pe profit. continuă pe Hotnews

Ordonanta privind TVA split, modificata in comisia de buget din Senat: TVA split, obligatoriu doar pentru firmele in insolventa si cu intarzieri la plata TVA

Comisia de buget-finante din Senat a adoptat luni seara un raport de admitere legii de aprobare a ordonantei privind split TVA, acceptand noile amendamente venite de la Guvern prin care masura de plata defalcata a TVA va fi obligatorie exclusiv pentru companiile aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe, scrie News. ro. De asemenea, companiile care vor opta benevol pentru aceasta masura vor primi o scutire de 5% din impozitul pe profit.

TVA split se va aplica doar pentru companiile in insolventa si cu intarzieri la plata TVA

Comisia de buget-finante a Senatului a adoptat aseara un raport de admitere legii de aprobare a ordonantei privind split TVA, acceptand noile amendamente venite de la Guvern prin care masura de plata defalcata a TVA va fi obligatorie exclusiv pentru companiile aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe.

Senatul a adoptat split TVA

ACTUALIZARE 12:13 Plenul Senatului a adoptat astazi, cu 54 de voturi pentru si 45 de voturi impotriva legea de aprobare a ordonantei privind split TVA, care in noua forma prevede ca masura de plata defalcata a TVA va fi obligatorie exclusiv pentru companiile aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe. *Ordonanta privind TVA split, modificata de comisia de buget din Senat: Masura se va aplica doar pentru companiile in insolventa si cu intarzieri la plata TVA.

Opozitia, front comun pentru NU ! SPLIT TVA scindeaza Senatul Romaniei

Cu o diferenta sensibila de voturi, 54-pentru si 45-impotriva, in plenul Senatului s-a adoptat legea de aprobare a ordonantei Split TVA. Dupa dezbaterea.

PSD a modificat iar masura privind Split TVA. Citu (PNL): Initiatorii legii habar nu au cum functioneaza economia

Comisia de buget-finante din Senat a acceptat noile amendamente venite de la Guvern, care prevad ca plata defalcata a TVA va fi obligatorie numai pentru companiile aflate in insolventa sau care.

Split TVA in forma modificata a trecut de Senat. Caror companii li se va aplica

Masura privind plata defalcata a TVA va fi aplicata exclusiv companiilor aflate in insolventa sau care inregistreaza intrazieri la plata acestei taxe, potrivit unei modificari aprobate de Senat.

Senatorii au adoptat Legea privind split TVA. Cui se va aplica

Senatul ar putea dezbate si vota, marti, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta 23/2017 privind plata defalcata a TVA.

Cota de 1% aplicata cifrei de afaceri pentru firmele cu venituri sub 1 milion de euro poate aduce o reducere a impozitelor platite de aceste companii de aproximativ 631 milioane de lei (studiu de impact)

Cota unica de 1% aplicata cifrei de afaceri pentru companiile cu venituri sub 1 milion EUR poate aduce o reducere a impozitelor platite de aceste companii de aproximativ 631 mil RON. Castiga 27% dintre aceste firme, respectiv companiile cu venituri sub 0,5 mil EUR si zero angajati, precum si firmele cu venituri intre 0,5-1 mil EUR si profit brut peste 6,25%, explica Iancu Guda, presedinte AAFBR Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania) si lector IBR Institutul Bancar Roman). Guda a realizat un studiu de impact al noilor masuri fiscale care vizeaza companiile din Romania. Studiul poate fi descarcat si din atasament.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )