Libnet.ro
UNICEF

01:05

Split TVA, ultimele vesti: Guvernul ramane doar cu split-ul, TVA ramane la locul sau

Adevărul Adevărul,
Split TVA, ultimele vesti: Guvernul ramane doar cu split-ul, TVA ramane la locul sau

Plata defalcata a TVA in forma care a fost imaginata initial in programul de guvernare al PSD pare a nu mai exista pentru foarte multa vreme. Desi masura este deja in vigoare, in mod optional, de la 1 octombrie, si ar urma sa se aplice obligatoriu de la 1 ianuarie 2018, insusi partidul care a initiat aceasta idee vrea sa o schimbe. continuă pe Adevărul

Guvernul a impus Split TVA fara ca macar sa ceara derogare de la UE: E cel mai cumplit experiment fiscal pe care l-a cunoscut Romania in ultimii 27 de ani (FOTO)

Controversata masura privind plata defalcata a TVA a intrat in vigoare, desi Guvernul Tudose nici macar nu a cerut derogare de la Uniunea Europeana, sustine Claudiu Nasui, intr-o postare pe Facebook.

Tudose: Masura split TVA va fi amendata in Parlament, nu va mai fi obligatorie pentru toata lumea

Premierul Mihai Tudose a declarat ca in privinta TVA split se va tine cont de anumite propuneri ale patronatelor si se va interveni cu amendamente in Parlament, afirmand ca masura ar urma sa.

Premierul Tudose modifica sistemul Split TVA. Nu va fi obligatoriu pentru toate firmele

Dupa sedinta de vineri a CEX de la PSD, premierul Mihai Tudose a anuntat o noua viziune in chestiunea platii defalcate a TVA - asa numitul Split TVA.

Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au inregistrat mai mult de doua intarzieri intarzieri la plata TVA, a anuntat ieri prim-ministrul Mihai Tudose.

Tudose: Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat vineri ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au inregistrat mai mult de doua intarzieri intarzieri la plata TVA.

FOTO Lovitura pentru Guvernul PSD: Comisia Europeana nu a dat derogare pentru aplicarea Split TVA

Romania nici macar nu a cerut derogare de la Comisia Europeana pentru a implementa sistemul de plata defalcata a TVA, cum au facut Italia si Polonia cand au aplicat astfel de masuri.

Tudose: Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament, astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au.

DOCUMENT Ce spune Comisia Europeana despre split TVA: Romania nici macar nu a cerut derogare

Romania nici macar nu a cerut derogare de la Comisia Europeana pentru a implementa sistemul de plata defalcata a TVA, cum au facut Italia si Polonia cand au aplicat astfel de masuri, se arata intr-un raspuns al comisarului european Pierre Moscovici, responsabil pentru fiscalitate in cadrul Comisiei Europene, la o intrebare a deputatului USR Claudiu Nasui.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )