Libnet.ro
UNICEF

16:15

ANCOM propune oferte telecom mai bune pentru persoanele cu dizabilitati

Adevărul Adevărul,
ANCOM propune oferte telecom mai bune pentru persoanele cu dizabilitati

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) lanseaza in consultare publica un proiect prin care vrea sa majoreze beneficiile pe care le primesc persoanele cu dizabilitati in ofertele telecom. continuă pe Adevărul

Scandal in Rusia dupa ce o scoala a impus note de trecere mai mari pentru fete. Directoare: Fetele sunt mai sarguincioase, dar baietii ajung sa conduca tara

O scoala de elita din Rusia a generat discutii la nivel national dupa ce a scazut nivelul notelor de trecere pentru baieti, directoarea unitatii explicand ca fetele sunt mai bune la scoala, dar baietii ajung sa conduca tara, scrie Moscow Times.

Maestri ai fotografiei descopera frumusetea Salajului. Cele mai bune instantanee, prezentate intr-o expozitie

Ajuns la a treia editie, proiectul, in care sunt implicati maestri ai artei fotografice din Romania, Republica Moldova si Ungaria, isi propune sa promoveze judetul prin intermediul fotografiei.

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita cat mai curand: 700 de milioane de lei au fost alocati pentru acest proiect

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto va fi restituita cat mai repede. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ prin care sunt alocati banii necesari,.

Guvernul a aprobat un ajutor de minimis pentru centre de rezidente pentru persoanele varstnice

Guvernul a adoptat joi un Memorandum privind instituirea schemei de ajutor de minimis pentru finantarea Programului Ana Aslan - gROwth, rezidente pentru varstnici. Sustinerea financiara consta in acordarea unui ajutor nerambursabil de pana la 500. 000 de euro, pentru constructia, reabilitarea si/sau infiintarea, amenajarea si dotarea de rezidente pentru persoanele varstnice.

Theresa May propune organizarea unui nou referendum pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti ca guvernul sau va include in proiectul de lege pentru retragerea din Uniunea Europeana cerinta ca parlamentarii sa voteze asupra organizarii unui nou referendum pe tema Brexit, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )