Libnet.ro
UNICEF

15:17

BLACK FRIDAY 2019. A inceput ziua cu cele mai mari reduceri din an. Ce avertisment au specialistii pentru clientii ademeniti de oferte(VIDEO)

B1 B1,
BLACK FRIDAY 2019. A inceput ziua cu cele mai mari reduceri din an. Ce avertisment au specialistii pentru clientii ademeniti de oferte(VIDEO)

Black Friday 2019, cunoscut si sub numele de Vinerea neagra a preturilor, a inceput oficial, in vineri dimineata. Este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului. Multe magazine, in special online, au. continuă pe B1

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

eMAG Black Friday 2019. Cuptoare ca sa gatesti cele mai bune sarmale si fripturi de Craciun

EMAG Black Friday 2019 cuptoare incorporabile. A inceput valul 2 din Vinerea Neagra, iar emag. ro are oferte de zile mari la cuptoare, aragaze si cuptoare cu microunde.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

Black Friday 2019 - eMAG, Altex, EvoMAG, Flanco. Ce oferte si reduceri au promis cele mai mari magazineAu fost probleme mari la procesarea platii cu cardul1.000 de telefoane s-au vandut in primele 28 de secunde la eMAG

In cateva magazine Black Friday a inceput la final de octombrie sau la 1 noiembrie, altele au deschis Vinerea Neagra miercuri, pe 13, iar cateva magazine tin evenimentuil exact vineri si doar 24 de ore. UPDATE Magazinele fizice au deschis la 7, iar eMAG a inceput la 7. 24, mai tarziu ca in alti ani. Multi cumparatori au avut surpriza sa vada ca nu pot efectua plata cu cardul, iar procesatorul de plati PayU a explicat ca a limitat numarul de plati acceptate, fiindca platforma risca sa nu faca fata. Cele 1. 000 de telefoane Samsung Galaxy A10 la 200 de lei s-au dat in doar 28 de secunde pe eMAG. HotNews. ro a facut LIVE TEXT cu cele mai importante momente ale zilei.

eMAG Black Friday 2019. Aspirator la 200 de lei - pregateste-te de curatenia de sarbatori!

EMAG Black Friday 2019 aspiratoare. Au mai ramas doar cateva ore pana la ziua marilor reduceri, iar emag. ro a facut publice deja o serie de oferte excelente la electrocasnice mari si mici, inclusiv la aspiratoare.

Black Friday 2019 la masini de spalat rufe Samsung de la eMAG

Daca vreti sa cumparati o masina de spalat rufe, de Black Friday 2019, de la eMAG, acest articol va va ajuta. Mai jos gasiti cele mai avantajoase oferte la masini de spalat, cu cele mai mari reduceri.

Black Friday 2019. Un sat din Romania, in topul localitatilor cu cele mai multe achizitii de Black Friday

Black Friday 2019. Black Friday de anul acesta va aduce vanzari record de peste 300 de milioane de euro, potrivit estimarilor, cu 25% mai mult fata de anul trecut. Analistii spun ca romanii vor.

Black Friday 2019 la eMAG: 10 televizoare pe care le poti cumpara acum

Black Friday 2019 la eMAG a inceput in aceasta dimineata, retailerul online dand startul celui mai mare eveniment dedicat reducerilor din an. Iti prezentam mai jos 10 televizoare din oferta de Black Friday din acest an.

Black Friday 2019 la eMAG: 7 telefoane pe care le poti cumpara acum

Black Friday 2019 la eMAG a inceput in aceasta dimineata, retailerul online dand startul celui mai mare eveniment dedicat reducerilor din an. Iti prezentam mai jos 7 telefoane din oferta de Black Friday din acest an.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )