Libnet.ro
UNICEF

11:00

Black Friday ghid pentru consumatori. Zece lucruri pe care trebuie sa le stii cand vine vorba de drepturile tale

Hotnews Hotnews,
 Black Friday ghid pentru consumatori. Zece lucruri pe care trebuie sa le stii cand vine vorba de drepturile tale

Pentru consumatorul amator de cumparaturi online, cea mai importanta zi din an este Black Friday. in aceasta zi, se presupune ca magazinele ar trebui sa aiba cele mai mari reduceri de pret, iar tu, consumatorul, deja ai pus in lista de dorinte o multime de produse pe care le urmaresti de ceva vreme. Totusi, cand suntem pur si simplu asaltati cu oferte de reducere a preturilor si exista un timp limitat in care promotiile sunt valabile, alegerile noastre sunt facute sub presiune si nu stim ce sa cumparam mai intai, iar nu de putine ori se intampla sa facem o achizitie pe care apoi sa o regretam!. continuă pe Hotnews

Black Friday cat China: Alibaba face recorduri care pareau imposibile

Multi oameni de afaceri de succes au carti inspirationale despre cum au facut primul milion sau miliard. Echivalentul chinezesc al Blck Friday iti arata ca Alibaba poate sa-l faca in.

BLACK FRIDAY. Atentie la ofertele online de Black Friday! Piata este inundata de oferte speciale

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

Fashion Days Black Friday 2019. Cu 128 de lei te imbraci de sus pana jos

Fashion Days Black Friday 2019 se apropie de cea de-a treia zi de mari reduceri. Fashiondays. ro tocmai a adaugat produse noi in a doua zi de Black Friday si ii premiaza pe clientii care si-au primit deja comenzile.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Reduceri Fashion Days. Afaceri de Black Friday cu haine pentru barbati

Black Friday 2019. Magazinul online Fashion Days a dat deja startul reducerilor de Vinerea Neagra 2019 de miercuri seara. Astfel, fashiondays. ro are reduceri la o multime de haine, costume, ceasuri si accesorii.

Black Friday in Romania: cand a pornit si ce a insemnat la inceput

Black Friday este, pentru multi, cel mai asteptat eveniment al anului. Banii sunt cheltuiti mai lejer decat in orice alta zi a anului. Totodata, creditele sunt mai numeroase ca niciodata.

Problema pe care n-o poti ignora de Black Friday oricat de mult ai vrea

Black Friday e un eveniment de shopping care a ajuns sa se intinda pe mai bine de cateva saptamani. Si oricat de mult ai vrea sa profiti de reduceri, mai sunt si probleme ca cea de.

Black Friday 2019: ANPC cere consmatorilor sa-i raporteze orice abatare a magazinelor. Regulile de baza

Magazinele online si cele conventionale trebuie sa aiba mare grija de Black Friday 2019: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) i-a indemnat pe cumparatori sa-i reclame orice abatere de la reguli intalnita in perioada de reduceri de preturi care culmineaza vineri, 15 noiembrie 2019. Un Ghid ANPC enumera cateva reguli de baza legate de presuri, garantii, service, returnari de produse.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )