Libnet.ro
UNICEF

09:30

Black Friday pentru masini. Ce reduceri se fac pana vineri

Adevărul Adevărul,
Black Friday pentru masini. Ce reduceri se fac pana vineri

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri specializate in vanzarea autoturismelor a anuntat oferte in valoare de 4,2 milioane de euro de Black Friday, care a se va incheia vineri 15 noiembrie. continuă pe Adevărul

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

BLACK FRIDAY PE AUTOVIT.RO: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din tara noastra destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Black Friday 2019 la masini de spalat rufe Samsung de la eMAG

Daca vreti sa cumparati o masina de spalat rufe, de Black Friday 2019, de la eMAG, acest articol va va ajuta. Mai jos gasiti cele mai avantajoase oferte la masini de spalat, cu cele mai mari reduceri.

Black Friday 2019 la Libris.ro: reduceri de pana la 95% la carti

Libris. ro , cea mai mare librarie online din Romania, estimeaza ca va termina anul cu vanzari de 55 milioane de lei. Dinamica pozitiva se datoreaza inclusiv finalului de an, marcat de Black Friday si sarbatorile de iarna, care genereaza 30-35% din.

BLACK FRIDAY: PC Garage anunta reduceri pentru sute de produse

PC Garage, anunta inceputul campaniei Black Friday din data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri substantiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri si Telefoane, se arata intr-un comunicat emis Redactiei noastre.

Resigilatele de la eMAG care te fac sa nu-ti mai pese de Black Friday

Pe 15 noiembrie, eMAG se lauda ca face Black Friday. Pana atunci mai sunt cateva zile, iar atunci va fi mare bataie pe produse. Cum ar fi sa cumperi inainte? Asa ca ti-am facut.

Black Friday pe Autovit.ro: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din Romania destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate. Pentru ca este o decizie importanta, consumatorii nu.

eMAG dezvaluie cum poti prinde reducerile de Black Friday

EMAG incepe campania de Black Friday pe 15 noiembrie, dimineata. Pana atunci, te invata cum sa te pregatesti ca sa prinzi ce ai nevoie. Asa ca uite, pas cu pas, cum poti incerca sa.

BLACK FRIDAY: Paralela 45 ofera reduceri de pana la 50% pentru vacante

Turoperatorul Paralela 45 ofera reduceri de pana la 50%, cu ocazia targului national de turism si Black Friday.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )