Libnet.ro
UNICEF

11:30

Bulgarii joaca dur pentru a aduce fabrica Volkswagen in tara lor. Ce avantaje are Romania

Adevărul Adevărul,
Bulgarii joaca dur pentru a aduce fabrica Volkswagen in tara lor. Ce avantaje are Romania

Investitia de 1 miliard de euro pe care Volkswagen este dispusa sa o faca in noua fabrica din Estul Europei a determinat cele doua state sa vina cu oferte atractive. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie. Romania mai are o sansa pentru a atrage o fabrica Volkswagen

Romania mai are o sansa. Producatorul auto Volkswagen a decis sa amane decizia finala de a construi o fabrica de masini in Turcia, din cauza incursiunii militare a Turciei in Siria, scrie Bloomberg.

De ce vestea despre fabrica Volkswagen din Romania e doar praf in ochi

In doar 24 de ore s-au intamplat doua lucruri: vestea despre fabrica Volkswagen din Romania si vestea despre cum compania germana nu mai vrea Turcia. Si cele doua sunt legate. Dacia are.

EXCLUSIV Aradul ar putea gazdui o fabrica Volkswagen, dupa ce gigantul german renunta la Turcia Gheorghe Falca a confirmat pentru B1.RO ca a avut o discutie cu reprezentantii companiei, in perioada in care era primar

EXCLUSIV Invazia Turciei in nordul Siriei impotriva luptatorilor kurzi ar putea duce la un beneficiu economic important pentru Romania. Mai exact, compania germana Volkswagen a anuntat amanarea deciziei finale.

Concurenta intre statele balcanice pentru gazduirea fabricii Volkswagen

Decizia Volkswagen de a amana construirea fabricii in Turcia a declansat o noua rivalitate intre statele balcanice pentru gazduirea investitiei de 1,3 miliarde de euro 1,4 miliarde de dolari).

A doua sectie pentru mari arsi din tara, cu 5 paturi, inaugurata la Iasi

Cinci paturi pentru pacientii mari arsi sunt operationale, incepand de miercuri, in cadrul sectiei de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Judetean Sf. Spiridon din Iasi. Noua unitate pentru pacientii cu arsuri grave are 5 paturi pentru mari arsi, 5 sali de operatie, 5 paturi pentru terapie intensiva intermediara si 10 paturi pentru arsuri mici si medii - 20% din suprafata corpului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )