Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum gasesti cele mai ieftine zboruri: sfaturi pentru a cumpara bilete de avion la jumatate de pret

Adevărul Adevărul,
Cum gasesti cele mai ieftine zboruri: sfaturi pentru a cumpara bilete de avion la jumatate de pret

Un site specializat in compararea celor mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri si inchirieri auto la nivel global a publicat cel de-al cincilea Studiu Anual de Zboruri pentru a le recomanda calatorilor cele mai bune momente pentru a rezerva zboruri si a calatori in destinatiile lor preferate. continuă pe Adevărul

Cele mai multe crime sunt comise n weekend, noaptea, iar cele mai afectate victime sunt n zodia leu. Profilul ucigasului romn dintr-o analiza oficiala a Ministerului Public

Cele mai multe crime au loc in Romania in weekend, noaptea, pe strada, in mediul rural, marea majoritate a ucigasilor fiind barbati, fara ocupatie si cu un nivel redus de ocupatie, care-si motiveaza faptele comise din ura si razbunare, releva datele unei analize publicate recent de Ministerul Public, pentru perioada 2011-2015. Potrivit acesteia, victimele sunt in majoritate tot barbati, cele mai multe in zodia Leu.

Mituta, dupa demisia lui Negrescu: Presedintia Consiliului UE este compromisa chiar inainte de a incepe. Ne asteapta cele mai umilitoare sase luni

Alin Mituta, unul dintre co-fondatorii partidului Miscarea Romania impreuna, a comentat, intr-o postare pe Facebook, demisia ministrului pentru Afaceri Europene, Bogdan Negrescu. Acesta a anuntat ca depunerea mandatului lui Negrescu vine cu doar 50 de zile inainte de preluarea presedintiei Consiliului UE, urmand ca Romania sa cunoasca cele mai umilitoare sase luni de la aderare. Mituta a mai spus si ca presedintia e deja compromisa.

Romania, intre cele mai vaduvite tari privind forta de munca

Tara noastra este, probabil, una dintre cele mai vaduvite economii din Europa si chiar din lume in ceea ce priveste forta de munca, iar 20% din forta de munca valida din Romania locuieste in strainatate, a afirmat astazi Cristian Nacu, senior country oficer pentru Romania si Republica Moldova al International Finance Corporation in deschiderea conferintei 'Romania, incotro? Economia Romaniei '.

Hollywood Reporter: Romania ofera cele mai generoase stimulente din Europa destinate filmului

Romania a anuntat cele mai generoase fonduri din Europa destinate filmului, Guvernul de la Bucuresti aproband un plan de refinantare care ar reprezenta pana la 45% din bugetele acordate filmului pe plan.

Teodorovici: Peste 4.000 de posturi din administratie vor disparea. Cele mai multe vor fi de la ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a anuntat sambata ca peste 4. 000 de posturi din administratie vor disparea, implicit functii de conducere, iar MFP este cel care da primul acest exemplu, intrucat cele mai multe posturi vor.

Cele mai sexy aparitii de la Victorias Secret Fashion Show 2018 FOTO

Victorias Secret Fashion Show 2018 nu a dezamagit, oferind un spectacol plin de culoare, dar si momente emotionante, mai ales cel in care Adriana Lima, ingerasul-veteran, si-a anuntat retragerea. Va prezentam cele mai apreciate si sexy aparitii de pe podium.

Unde au fost facute cele mai vechi desene cu animale din lume

Cele mai vechi desene cu animale au fost descoperite in Insula Borneo din Indonezia si au fost facute acum cel putin 40. 000 de ani in urma. Desenele au fost descoperite intr-o pestera de.

Roger Federer si-a ales cele mai bune meciuri din cariera

Roger Federer a vorbit, intr-o conferinta de presa recenta, despre cele mai bune meciuri din cariera sa. Chiar daca a disputat nenumarate partide spectaculoase, elvetianul a reusit sa aleaga trei dintre ele.

TOPUL FIRMELOR. Cele mai performante companii, premiate (VIDEO)

Cele mai performante companii din Romania au fost premiate. Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat la Romexpo cea de-a 25-a gala a Topului National al Firmelor. Acest clasament s-a impus drept parte.

Zodiile care fac cele mai bune perechi. Cu ele trebuie sa ai o relatie!

Daca ai tot incercat sa ai o relatie amoroasa fericita si stabila, dar ai tot eluat, probabil e de vina zodia partenerului ales. Astrele influenteaza nativii si ii face compatibili sau incompatibili. iti prezentam mai jos zodiile care fac cele mai bune perechi:.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )