Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cum se pregateste Turcia pentru a primi romani: Oferte cu reduceri de pana la 30%

Adevărul Adevărul,
Cum se pregateste Turcia pentru a primi romani: Oferte cu reduceri de pana la 30%

Touroperatorul Paralela 45 lanseaza primul charter spre Antalya, una din cele mai cautate destinatii de vacanta pentru turistii romani, pe 17 august. Alin Burcea, CEO-ul companiei, a declarat pentru News. ro ca hotelierii turci ofera reduceri chiar si de pana la 30%. continuă pe Adevărul

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )