Libnet.ro
UNICEF

09:30

eMAG Black Friday e dupa colt. Primele 6 oferte anuntate

Antena3 Antena3,
eMAG Black Friday e dupa colt. Primele 6 oferte anuntate

EMAG Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, este dupa colt. Magazinul online emag. ro a anuntat deja o serie de reduceri foarte atractive. continuă pe Antena3

eMAG Black Friday telefoane. Reducerile zbarnaie: iPhone mai ieftin cu 1.100 de lei

EMAG Black Friday telefoane. Magazinul online emag. ro da startul campaniei de reduceri de Vinerea Neagra printr-o super-oferta la un telefon Apple.

eMAG Black Friday televizoare. Iti iei TV nou cu 400 de lei

EMAG Black Friday televizoare. Ca in fiecare an, si in 2018 magazinul online emag. ro va avea o multime de reduceri la televizoare de la numeroase branduri.

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

eMAG a publicat deja cateva din produsele reduse de Black Friday. Un Iphone XS, vedeta reducerilor

EMAG Black Friday 2018 va avea loc pe 16 noiembrie, iar cel mai mare retailer online din Romania a facut deja publice o serie de reduceri pe care le va oferi cu ocazia evenimentului. Printre aceste reduceri se afla si smartphone-ul iPhone X.

Oferte Digi Mobil inainte de Black Friday: Huawei la 200 lei, Samsung la 191 lei

Digi Mobil n-a anuntat inca nimic de Black Friday, dar are cateva oferte excelente. De exemplu, cumperi cel mai tare telefon Huawei cu doar 200 de lei. Cum e posibil? Digi Mobil promite oferte la.

Ce nu inteleg magazinele online din Romania: Momeala Emag de Black Friday

In Romania, dar si in alte tari, lucrurile bune ale cocurentei se copiaza si se aplica mai bine sau mai prot. Insa, exista si o exceptie: Black Friday. Nimeni nu a copiat idea de baza adusa initial in 2007 sau 2008, atunci cand a inceput fenomenul pe online in Romania.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

Oferte eMAG atat de bune, ca nici nu mai astepti Black Friday

EMAG va avea campania de Black Friday pe 16 noiembrie. Pana atunci, inca sunt oferte excelente de care sa profitifara sa mai astepti ziua de vineri. Cea mai buna colectie de oferte.

Oferte eMAG la cele mai tari laptopuri de luat acum sau de Black Friday

Inainte de Black Friday sigur iti faci liste. De la eMAG am ales cele mai tari laptopuri pe care sa le cumperi. Performanta e importanta, asa le-am ales. Prima recomandare este un Acer.

Telefoane atat de bune si ieftine la eMAG, ca nu mai astepti Black Friday

EMAG are Black Friday pe 16 noiembrie, dar daca nu vrei sa stai la coada atunci, am gasit cateva telefoane prea bune, la pret excelent, de luat acum. De Black Friday o sa fie mii de oferte.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )