Libnet.ro
UNICEF

05:00

eMAG reduceri. 3 laptopuri puternice si ieftine de Black Friday

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. 3 laptopuri puternice si ieftine de Black Friday

EMAG reduceri laptopuri Black Friday. Magazinul online emag. ro va avea oferte excelente in cadrul campaniei Black Friday la laptopuri de la diferite branduri. continuă pe Antena3

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

Resigilatele de la eMAG care te fac sa nu-ti mai pese de Black Friday

Pe 15 noiembrie, eMAG se lauda ca face Black Friday. Pana atunci mai sunt cateva zile, iar atunci va fi mare bataie pe produse. Cum ar fi sa cumperi inainte? Asa ca ti-am facut.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice si la jumatate de pret inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag. ro are oferte excelente la combine frigorifice inainte de Black Friday 2019.

eMAG reduceri la masini de spalat vase: Top 3 oferte posibile de Black Friday 2019

Black Friday 2019. eMAG reduceri la masini de spalat vase: Daca vreti sa scapati de neplacuta sarcina de a spala vasele, puteti apela la alternativa electrocasnica. Astazi, la magazinul online eMAG are loc campania de.

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.000 de lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. A mai ramas doar o saptamana pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte excelente.

Taieri de preturi la eMAG: telefoane, televizoare si laptopuri mai ieftine

Reducerile pe care eMAG le-a bagat acum probabil nu se vor putea compara cu cele de Black Friday. Produsele acestea au insa un avantaj: nu-i asa bataie de cap sa le cumperi, cum va fi in.

Black Friday la Telekom: ce surpriza le face romanilor dornici de reduceri

EMAG a stabilit Black Friday pentru 15 noiembrie. Asa ca piata s-a conformat si se invarte in jurul acelei date. Telekom ofera insa o perioada mai generoasa. Si are promisiuni pe.

Black Friday la eMAG vine cu un anunt surpriza pe ultima suta de metri

EMAG a anuntat deja ca va avea campanie de Black Friday pe 15 noiembrie. Dar acum a venit cu un anunt nou. Pregateste inaugurarea unui showroom fix cu o zi inainte de ziua reducerilor. Pe 14.

Perioada campaniilor de reduceri poate fi periculoasa pentru firme: Atentie la securitatea cibernetica de Black Friday

Anul trecut, in timpul Black Friday, numarul de atacuri de tip ransomware au crescut cu 28 de ori fata de perioada similara din 2017, arata un studiu SonicWall. Ce trebuie sa faca magazinele online pentru a se feri de atacurile cibernetice din timpul campaniilor de reduceri.

Black Friday 2019 la Libris.ro: reduceri de pana la 95% la carti

Libris. ro , cea mai mare librarie online din Romania, estimeaza ca va termina anul cu vanzari de 55 milioane de lei. Dinamica pozitiva se datoreaza inclusiv finalului de an, marcat de Black Friday si sarbatorile de iarna, care genereaza 30-35% din.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3422 seconds )