Libnet.ro
UNICEF

16:15

Reduceri eMAG aparate de aer conditionat. Cele mai avantajoase oferte

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG aparate de aer conditionat. Cele mai avantajoase oferte

Reduceri eMAG aparate de aer conditionat. Cele mai avantajoase oferte. continuă pe Antena3

Cele mai inedite genti de designer in 2020

Anul acesta este incarcat de trend-uri cat se poate de interesante in materie de accesorii. Iata aici cateva dintre cele mai inedite genti realizate de marii designeri pentru 2020! .

Loredana, artistul cameleon. Cele mai inedite schimbari de look din cariera!

Loredana si-a aniversat ieri ziua de nastere! A implinit 50 de ani, insa este in continuare o aparitie sexy si fresh, dar si un artist extrem de apreciat. Iata cateva dintre cele mai inedite schimbari de look pe care le-a bifat Lori de-a lungul anilor! .

Spike Lee: Protestele, un pericol pentru Trump.Viitoarele alegeri vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne

Pentru regizorul american Spike Lee, viitoarele alegeri prezidentiale americane vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne, iar manifestatiile din prezent sunt un pericol pentru Donald Trump.

Romania si Irlanda, cele mai mari cresteri economice din UE. 22 de tari au iesit pe minus in primul trimestru

Irlanda si Romania au inregistrat cele mai mari cresteri economice din UE, in primul trimestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii din lume. 10.000 de oameni raman fara loc de munca

Concedieri masive vor avea loc pana la sfarsitul anului la una dintre cele mai mari companii din lume, 10. 000 de angajati dintre cei peste 70. 000 urmand sa fie dati afara, transmite Reuters, citata de news. ro.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palmele

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Bula calatorea intr-o zi cu autobuzul. In spatele lui o doamna cu un copil il imita. Bula, suparat, ii zice doamnei: Doamna, spuneti-i fiului dumneavoastra sa nu ma mai imite. Puisor, nu mai fa, mama, ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Profesorul

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: -Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

Sondaj: Un roman din doi a avut cheltuieli mai mari in perioada starii de urgenta. Cele mai des mentionate motive de ingrijorare sunt: dificultati in plata ratelor, scaderea veniturilor sau pierderea locului de munca

Contextul generat de pandemia COVID-19 si-a pus amprenta asupra situatiei financiare a clientilor Provident Financial Romania. Astfel, potrivit unui sondaj efectuat in perioada 4 15 mai, peste jumatate dintre clientii cu imprumuturi active au declarat ca veniturile le-au fost afectate in mod negativ. in acelasi timp, 7 din 10 clienti s-au declarat ingrijorati de situatia actuala, generata de pandemia COVID-19. Cele mai mari motive de ingrijorare indicate de respondenti sunt sanatatea personala, dar si a familiei si celor apropiati. De asemenea, acestia au declarat ca se simt ingrijorati de o eventuala reducere a veniturilor, dar si de posibilitatea unei crize economice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )