Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de astazi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautarea unui aparat foto sau accesorii, magazinul online emag. ro va ofera numeroase reduceri foarte bune. Pentru a profita de ofertele eMAG la aparate foto, intrati aici. Pasionatii. continuă pe Antena3

Cele mai bune imagini cu OnePlus 7T Pro inainte de lansare

Spre deosebire de alti ani, OnePlus a ales o alta strategia acum pentru seria T. A prezentat intai modelul 7T, cu un hardware mai bun, si urmeaza sa introduca si modelul OnePlus 7T Pro.

Cele mai bune alimente pentru creier

Ceea ce mancam poate influenta inclusiv capacitatea de a gandi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentatia, exercitiile sportive si odihna sunt foarte importante pentru imbunatatirea functionalitatii cerebrale.

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Asiguratii au facut peste 9. 400 de reclamatii impotriva firmelor de asigurari in primele sase luni din acest an, in crestere cu 101,2% fata de aceeasi perioada din 2018, iar dintre acestea peste 7. 700 de reclamatii au fost facute de persoane diferite in crestere cu 109,69%), arata datele publicate marti de ASF. Euroins si City Insurance, firme care detin cele mai multe contracte RCA, au strans peste 76% din totalul reclamatiilor unice. ASF mai spune ca cele peste 7. 700 de reclamatii unice reprezinta 1% din totalul dosarelor de dauna avizate de asiguratori in perioada mentionata.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

INTERVIU Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului. Ce le transmite diplomatul romanilor din Regat

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Andrew Noble, vorbeste, intr-un interviu acordat jurnalistului Ion M. Ionita, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului: ce se va intampla cu granita irlandeza, cum va fi afectata Marea Britanie in cazul unui divort fara acord, cum se va transforma parteneriatul strategic dintre Romania si Marea Britanie si ce vor trebui sa faca romanii care muncesc si studiaza in Regatul Unit.

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile a ajuns la 60. Cele mai multe imbolnaviri in Bucuresti si Calarasi

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile inregistrate in acest sezon a ajuns la 60, dintre care cinci decese. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Bucuresti si Calarasi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La doctor

O blonda merge la doctor: - Domnule doctor ,de fiecare data cand fac dragoste, ma doare. Doctorul introduce mana si intreaba daca o doare, blonda zice ca nu, baga mai mult, tot nu o doare, mai mult. si blonda scoase.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Profesoara

Profesoara: - Bula, cum se numesc persoanele care continua sa vorbeasca altora, desi e clar ca cele din urma nu mai sunt interesate de discutie? Bula: - Se numesc profesori,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )