Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Conducerea SIF5 completeaza convocatorul, dupa interventia ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Conducerea SIF5 completeaza convocatorul, dupa interventia ASF

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 29 octombrie cu solicitarea SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4) privind alegerea administratorilor, se arata intr-un raport al societatii publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Saint-Gobain obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala Isover

Saint-Gobain Romania obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala ISOVER, realizate in fabrica de la Ploiesti: Akusto, Domo, Domo Plus, Forte, Super Profi, Uniroll Plus. Asadar, compania ajunge sa detina cel mai amplu portofoliu de produse pentru cladiri sustenabile de pe piata, anunta un comunicat de presa al companiei.

Ianis Hagi, cel mai slab de la Rangers. Ce nota i-au dat jurnalistii, pentru prestatia din calificarile Europa League

Ianis Hagi se afla intr-un declin de forma. Nu a reusit sa impresioneze la nationala si nici la Glasgow Rangers nu mai are acelasi randament. Jurnalistii scotieni l-au notat pentru prestatia din ultimul.

Erdogan intervine in conflictul din Nagorno-Karabah: Armenia a dovedit ca este principala amenintare pentru pacea din regiune

Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a transmis presedintelui azer ca poate conta pe solidaritatea Ankarei in conflictul din Nagorno-Karabah, adaugand ca, prin recentele actiuni, Armenia a dovedit inca o data ca este cea mai mare amenintare pentru pacea din regiune.

Horoscopul pentru weekendul 26-27 septembrie 2020: O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur

O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur. in acest weekend o sa ai parte de momente minunate alaturi de partener. Horoscop zilnic - joi, 24septembrie 2020,.

Veste buna pentru elevii din Sectorul 5! Copiii care provin din familii defavorizate vor primi tablete

In sectorul 5 al Capitalei au fost impartite astazi primele tabelete pentru elevii care provin din familii favorizate. Copiii vor avea acces nelimitat la internet pentru o perioada de doi ani, dar si acces la platformele educationale. in total, 33. 000 de tablete vor fi distribuite in sectorul 5 al Capitalei, a anuntat primarul Daniel Florea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )