Libnet.ro
UNICEF

16:30

Amazon inlocuieste 1.300 de angajati cu roboti

Adevărul Adevărul,
Amazon inlocuieste 1.300 de angajati cu roboti

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a decis sa automatizeze munca a mii de muncitori care impacheteaza comenzile clientilor. in prima faza, circa 1. 300 de angajati ar fi afectati, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Amazon inlocuieste peste 1.300 de angajati cu roboti

Cel mai mare retailer online, Amazon, desfasoara un nou program prin care va introduce roboti care vor automatiza o parte din munca angajatilor din depozitele sale. in prima faza peste 1. 300 de locuri de munca ar putea fi inlocuite, scrie Reuters.

Comisarul european Bienkowska: Cel mai mare risc sunt populismul si fortele care vor sa schimbe UE, dar in realitate vor sa o distruga

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, vede populismul drept cel mai mare pericol care pandeste Uniunea Europeana in viitorul apropiat, transmite AFP preluata de.

Marina turca lanseaza cel mai mare exercitiu militar

Armata turca a lansat, astazi, ceea ce prezinta drept cel mai mare exercitiu al Marinei sale, care se desfasoara pe trei mari la care are iesire tara, intr-un context de tensiuni pe tema exploararii gazelor naturale in largul insulei impartite Cipru, relateaza AFP.

INS: Inflatie de 4,1% in aprilie! Cel mai mult s-au scumpit legumele, dar a crescut si pretul combustibililor si factura la telefon

Inflatie tot mai mare de la o luna la alta. In aprilie, cresterea anuala a preturilor a fost de 4,1%, in urcare de la 4% in martie. De la inceputul anului, cel mai mult s-au scumpit legumele, potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Pep Guardiola, dupa ce a devenit campion cu Manchester City: Cel mai dificil titlu din cariera

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, campioana a Angliei la fotbal pentru al doilea an consecutiv, duminica, in ultima etapa din Premier League, a apreciat ca acest titlu a fost 'cel mai dificil din cariera' sa, relateaza AFP.

Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Nicolae Guta a lansat maneaua PSD, prin care ii indeamna pe romanii care vor sa simta gustul fericirii sa stampileze trandafirii. Victor Ponta si-a adus aminte ca Guta a mai scos o manea, pentru Traian Basescu, in campania din 2009. Presedintele Pro Romania il lauda pe manelist ca le ia banii hotilor de politicieni.

Dan Petrescu: Ma bucur ca m-am intors, dar trofeul trebuie impartit. Cred ca cel mai mare merit il are Toni Conceicao

Antrenorul Dan Petrescu a declarat ca se bucura de faptul ca s-a intors la CFR Cluj, insa considera ca titlul de campion al Romaniei trebuie impartit cu ceilalti tehnicieni care au pregatit echipa, cel mai mare merit avandu-l, in opinia lui, Antonio Conceicao.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 MAI Sphera Franchise Group urca pe primul loc in topul randamentelor de la BVB

Marcand un salt al cotatiei de 9,84%, in intervalul 2 - 9 mai, in raport cu moneda euro, actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cat a castigat in 2018 Cosmin Ghita, cel mai tanar sef de companie de stat

Cosmin Ghita foto), cel mai tanar sef de companie de stat din Romania, a castigat anul trecut 34. 200 lei/luna brut 7. 300 euro) la conducerea Nuclearelectrica SNN). Cifra se inscrie in media obisnuita a salariilor de CEO la stat, insa este.

Japonia testeaza cel mai rapid tren construit vreodata. Cum arata si la ce vitezapoate ajunge (FOTO)

Japonia a inceput testarea unui tren care poate atinge viteza de 400 de kilometri pe ora, fiind astfel cel mai rapid tren construit vreodata, relateaza CNN. Potrivit planurilor, noile trenuri, denumite ALFA-X,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )