Libnet.ro
UNICEF

23:45

Analiza: Cat costa sezlongurile de pe litoralul romanesc si care sunt cele mai ieftine statiuni

Adevărul Adevărul,
Analiza: Cat costa sezlongurile de pe litoralul romanesc si care sunt cele mai ieftine statiuni

O analiza efectuata de un site de rezervari online a vacantelor pe litoralul romanesc arata ce pret au sezlongurile in cele mai importante statiuni de la malul Marii Negre. continuă pe Adevărul

Cati bani costa un sezlong in statiunile de pe litoralul romanesc, in aceasta vara. Este incredibil ce se intampla

Redeschiderea plajelor a reprezentat un adevarat motiv de bucurie pentru turisti, insa sumele pe care vor fi nevoiti sa le scoata din buzunare sunt de-a dreptul uriase. Scumpirea preturilor a luat cu asalt litoralul romanesc. Cati lei costa sa inchiriezi un sezlong pe o plaja din Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord, aflati in paragrafele .

Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei. Cat costa vila superba din Corbeanca

Vestea divortului Ancai Turcasiu a luat showbiz-ul romanesc pe nepregatite, dar surse apropiate celor doi spun ca era inevitabil, avand in vedere ca erau deja despartiti de la o vreme incoace. Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei in cei 22 de ani de casnicie era de astetpat ca cei doi sa acumuleze .

Unde mergea Nicolae Ceausescu vara in vacante. Locul preferat de pe litoralul romanesc

Cuplul dictator, Nicolae si Elena Ceausescu, aveau cateva locuri speciale, in Romania, pe care le frecventau de fiecare data cand simteau nevoia de relaxare. Unul dintre aceste locuri se afla pe malul Marii Negre. Unde mergea Nicolae Ceausescu vara in vacante Toata lumea stia ca fostii dictatori, Nicolae si Elena Ceausescu traiau in lux si .

Curs valutar BNR, miercuri, 22 iulie 2020. Cat costa azi principalele valute

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 22 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, miercuri, 22 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii miercuri, 22 iulie 2020. Data .

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Tot ce trebuie sa stim despre testarea pentru COVID si care sunt riscurile sa ne infectam la terasa

Astazi aflam tot ce trebuie sa stim despre testarea COVID. Ce implica si unde o putem face aflam de la infectionistul Adrian Marinescu. De altfel, medicul explica la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea si cat de periculoase sunt baile de multime pe care le gasim la mare sau la munte, dar si care sunt sansele sa ne reinfectam dupa ce am avut infectia.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Serialul Las Fierbinti se filmeaza in ciuda pandemiei. Care sunt schimbarile!

Dupa relaxarea masurilor de restrictie, s-au reluat filmarile pentru indragitul serial Las Fierbinti. Lucrurile nu au revenit insa la normal, iar zilele de filmare se desfasoara cu totul diferit fata de cum se desfasurau inainte de pandemie. Iata care sunt schimbarile! .

ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone

Primim vesti rele de la meteorologi! ANM a emis mai multe avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone. ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben Un cod portocaliu a fost emis pentru intervalul 19 iulie, ora 10:00 19 iulie, ora 21:00, privind cantitati de apa insemnate si .

Litoralul romanesc, amendat in masa: peste un milion de lei, in cateva zile

Dupa ce ca au restaurantele inchise si sunt nevoiti sa-si desfasoare activitatea doar pe terase, foarte multe firme au parte de amenzi usturatoare, mai ales pe litoral. intre 1 iulie si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )