Libnet.ro
UNICEF

11:30

Autoritatile din mai multe state europene cer masuri impotriva politicilor AliExpress

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile din mai multe state europene cer masuri impotriva politicilor AliExpress

Organismele care se ocupa de protectia consumatorilor din Belgia, Franta, Italia, Olanda, Portugalia si Spania au cerut luarea unor masuri impotriva platformei de cumparaturi online AliExpress care apartine grupului chinez Alibaba pentru presupusele conditii incorecte impuse cumparatorilor din UE, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Autoritatile din mai multe state europene cer masuri impotriva politicilor AliExpress

Organismele care se ocupa de protectia consumatorilor din Belgia, Franta, Italia, Olanda, Portugalia si Spania au cerut luarea unor masuri impotriva platformei de cumparaturi online AliExpress care apartine grupului chinez Alibaba pentru presupusele conditii incorecte impuse cumparatorilor din UE, transmite Reuters.

Mai multe masini au fost incendiate in Curtea de Arges, trei fiind arse complet. Politia judeteana face ancheta

Politistii argeseni au declasat cercetari dupa ce mai multe autoturisme au fost incendiate de catre personae necunoscute, in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate.

Ancheta in Curtea de Arges dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe masini. Trei au ars in intregime!

Politistii au demarat, sambata dimineata, cercetari dupa ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme in municipiul Curtea de Arges, trei dintre masini arzand in totalitate, a informat.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage au fost distruse

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage, dar si computerul directorului au fost distruse. Politistii si reprezentantii conducerii Liceului Tehnologic Victor Mihailescu Craiu din.

VIDEO FOTO Rusii au reusit sa stopeze, cel putin temporar, constructia unei catedrale pe spatiul verde in Ekaterinburg, dupa mai multe zile de proteste

Proiectul de a construi o catedrala ortodoxa in Ekaterinburg este suspendata, a anuntat joi primarul orasului rus, dupa mai multe zile de demonstratii si confruntari pe locul unde era planuita constructia, relateaza AFP.

Mai multe scoli si gradinite din Salaj, propuse pentru desfiintare. Oficial ISJ: in unele unitati mai sunt doi-trei copii

Pe fondul scaderii numarului de scolar si prescolari, an de an tot mai multe unitati de invatamant dispar de pe harta scolara a judetului Salaj.

Avertizare hidrologica cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare Cod galben de inundatii pentru bazinele raurilor Viseu, Iza, Somesul Mare, Mures, Siret si Prut, valabila pana duminica, la ora 14:00.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Interzicerea Uber: Cum au procedat autoritatile din Bulgaria, Danemarca, Ungaria si Texas

In timp ce Uber este cu siguranta una dintre cele mai de succes companii de tehnologie din lume, este, de asemenea, o afacere controversata, dupa ce a luptat cu autoritati si proteste in toate colturile lumii. La noi, tocmai a intrat in vigoare Ordonanta de Urgenta care modifica legea taximetriei 38/2003). Ordonanta nu va scoate din piata aplicatiile Uber, Bolt si Clever, dar soferii care folosesc aceste aplicatii vor putea fi amendati mult mai usor si risca amenzi de pana la 5. 000 de lei.

ştiri din Economie

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )