Libnet.ro
UNICEF

18:00

Booking.com anunta disponibilizari din cauza pandemiei Pana la un sfert din angajati ar putea fi concediati

Hotnews Hotnews,
 Booking.com anunta disponibilizari din cauza pandemiei Pana la un sfert din angajati ar putea fi concediati

Platforma online de rezervari turistice Booking. com a anuntat, marti, ca ar putea reduce numarul angajatilor cu 25%, in contextul efectelor crizei pandemiei, informeaza cotidianul francez Le Monde. continuă pe Hotnews

Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

Inna are o relatie extrem de apropiata cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar si la concertele de peste hotare. Iata insa ca, in perioada pandemiei, artista nu si-a vazut mama timp de 2 luni! Afla de ce! .

O faimoasa companie de rezervari hoteliere taie mii de locuri de munca din cauza pandemiei

Site-ul de rezervari de hoteluri Booking. com urmeaza sa reduca numarul de angajati cu 25%, din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus.

Tiriac sufera: De ce poate pierde 200 de milioane de euro din cauza pandemiei

Noul coronavirus va genera o criza financiara nemaiintalnita in lume si nimeni nu va fi ferit de efectele ei. Nici macar bogatii planetei!.

Femeie decedata, lasata in apartament din cauza covid. Ce fac autoritatile din Romania

Un caz socant in Capitala. O femeie decedata a fost lasata in apartament de teama COVID-19. Ce fac autoritatile in cazul unei femei decedate, lasata in apartament din cauza coronavirusului Dupa ce a decedat din cauza COVID-19, o femeie din Bucuresti a fost lasata in apartament. Fiica acesteia cere cu disperare ajutor. Din cauza birocratiei .

Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Boala care ucide din cauza rusinii. Cancerul de colon si rect ucide din ce in ce mai multi romani anual. Specialistii spun ca numerosi oameni isi pierd viata pentru ca le este rusine sa mearga la medic. Iata ce puteti face acasa pentru a depista boala.

Polonia amendeaza Gazprom cu 57 de milioane de dolari din cauza proiectului Nord Stream 2

Autoritatea de Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat astazi ca a amendat grupul rus Gazprom cu 213 milioane zloti 57 milioane de dolari) din cauza lipsei de cooperare privind lucrarile la proiectul Nord Stream 2.

Polonia amendeaza Gazprom cu 57 de milioane de dolari din cauza proiectului Nord Stream 2

Autoritatea de Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat azi ca a amendat grupul rus Gazprom cu 213 milioane zloti 57 milioane de dolari) din cauza lipsei de cooperare privind lucrarile la proiectul Nord Stream 2, conform Reuters.

Dr. Mihai Ardeleanu n-a crezut in virus, dar era sa moara din cauza lui: Aveam o gandire greoaie si...

Medicul sucevean Mihai Ardeleanu a fost la un pas de moarte din cauza COVID-19. Ma simteam tot mai slabit si mai febril si aveam o gandire greoaie, inceata. Sotia mea incepuse sa faca febra. Luam paracetamol si vitamina C, a spus el.

Refacerea sectiei de boli infectioase de la Spitalul Militar ROL 2 s-a impus in principal din cauza conditiilor meteorologice. Comandantul Simona Ionescu, apel la respectarea regulilor

Col. dr. Simona Ionescu, comandantul Spitalului Militar ROL 2, a subliniat ca refacerea sectiei de boli infectioase s-a impus in aceasta perioada in principal din cauza conditiilor.

Fitch inrautateste perspectiva ratingului SUA, din cauza efectelor pandemiei

Agentia de evaluare financiara Fitch a mentinut la AAA ratingul atribuit Statelor Unite dar a inrautatit perspectiva de la stabila la negativa, citand adancirea deficitului pentru a finanta masurile de stimulare menite sa combata efectele negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Reuters.

ştiri din Economie

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )