Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cat costa testele rapide si cele RT-PCR pentru depistarea coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Cat costa testele rapide si cele RT-PCR pentru depistarea coronavirusului

In mediul online, sunt comercializate diverse tipuri de teste antigenice rapide, pretul acestora osciland in functie de mai multi factori, cum sunt numarul de teste ambalate intr-o cutie, modul in care se recolteaza proba, compania producatoare. continuă pe Adevărul

Cand este recomandat testul PCR si cand facem testul pentru depistarea anticorpilor? Explicatiile specialistilor MedLife

De la debutul pandemiei, testarea pentru COVID a evoluat rapid, avand un rol cheie in lupta cu virusul SARS-CoV-2. Testarea ramane esentiala, chiar si in contextul campaniei de vaccinare, aflata in plina desfasurare in intreaga lume. in prezent, exista doua categorii de teste de laborator, fiecare dintre ele avand un scop precis: Real Time PCR pentru diagnosticul infectiei COVID-19 si testele serologice pentru depistarea anticorpilor pe care organismul ii produce in urma contactului cu virusul.

Genti Hermes Birkin vintage, la vanzare pe net. Cat costa!

Probabil cele mai iconice genti din istorie, mai multe modele de Hermes Birkin vintage au fost scoase la vanzare in mediul online. Motiv de bucurie pentru cele care isi doreau o astfel de geanta si stiu cat de greu se obtine de la magazinele oficiale. Iata cat costa! .

CURS BNR 29 martie 2021. Cat costa euro si dolarul, fata de leul romanesc

A fost actualizat cursul BNR pentru data de luni, 29 martie 2021. Cat costa euro si dolarul, fata de leul romanesc. Care sunt valorile principalelor monede internationale. Playtech. ro va prezinta cotatiile monedelor din ultimele zile. CURS BNR luni, 29 martie 2021 in data de 29 martie 2021, principalele monede internationale, euro, dolarul american, lira sterlina .

Doi bulgari si doi romani au incercat sa treaca granita prezentand teste false pentru depistarea COVID-19

Doi bulgari si doi romani au incercat sa treaca granita prezentand teste false pentru depistarea COVID-19, la punctul de trecere Giurgiu. Bulgarii au marturisit ca au cumparat certificatele care.

Prognoza meteo, luni, 29 martie 2021. Temperaturi sub cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii

Saptamana debuteaza cu temperaturi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Potrivit meteorologilor, luni, in mare parte din tara cerul va fi acoperit de nori, iar pe arii restranse su.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )