Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Calatori repune in circulatie trenuri suspendate. Reguli de circulatie: Cumparati bilete online, masca este obligatorie!

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori repune in circulatie trenuri suspendate. Reguli de circulatie: Cumparati bilete online, masca este obligatorie!

CFR Calatori continua sa repuna in circulatie trenurile a caror circulatie a fost temporar suspendata incepand cu lunile martie si aprilie 2020 in corelatie cu masurile de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, emise de autoritati. continuă pe Adevărul

CFR Calatori repune in circulatie trenurile suspendate, cu exceptia celor de naveta pentru elevi. Reguli: Masca de protectie este obligatorie

CFR Calatori anunta ca repune in circulatie, din 1 iunie, trenurile suspendate, cu exceptia celor de naveta pentru elevi. Pe toata perioada calatoriei, este obligatorie masca de protectie. CFR recomanda plata cu cardul la ghiseu si, in masura posibilitatilor, cumpararea biletelor online.

CFR Calatori repune in circulatie trenuri suspendate, de la 1 iunie

CFR Calatori continua procesul de repunere in circulatie a trenurilor a caror circulatie a fost temporar suspendata incepand cu lunile martie si aprilie 2020, in corelatie cu masurile de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, emise de autoritati, a anuntat astazi societatea, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )