Libnet.ro
UNICEF

09:45

Declaratia Unica ar putea fi depusa si pe hartie

Adevărul Adevărul,
Declaratia Unica ar putea fi depusa si pe hartie

Declaratia Unica ar putea fi depusa si pe hartie, nu numai exclusiv online, a anuntat marti ministrul de Finante Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum te inregistrezi in Spatiul Privat Virtual al ANAF si cum depui Declaratia Unica

Termenul pana la care trebuie depusa, exclusiv online, Declaratia Unica a fost prelungit pana la sfarsitul lunii iulie, iar Fiscul si-a dotat agentiile cu calculatoare pe care le apot folosi cetatenii care nu au astfel de aparate acasa. in cele ce urmeaza va punem la dispozitie filmuletul cu ajutorul caruia va puteti inregistra si depune documentele in SPV.

Eugen Teodorovici recunoaste incapacitatea ANAF de a gestiona Declaratia Unica exclusiv online

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, recunoaste incapacitatea sistemului informatic al ANAF de a gestiona depunerea exclusiv online a declaratie unice. Acesta sustine ca analizeaza posibilitatea ca declaratia sa se poata dpune, in.

Informatii noi despre Declaratia unica. Cum si unde poti depune formularul

Declaratia unica inca mai poate fi depusa la ANAF, daca obtii venituri extrasalariale. Ministrul Finantelor a anuntat insa noi informatii despre formular si despre cum il poti depune. Indiferent daca ai de gand sa-ti declari veniturile sau nu, statul oricum te va gasi in baza de date mai devreme sau mai tarziu. Daca obtii venituri [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )