Libnet.ro
UNICEF

07:15

Evenimentul CybersecurityForum are loc astazi, in sistem online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Evenimentul CybersecurityForum are loc astazi, in sistem online

O noua editie a evenimentului CybersecurityForum are loc joi, in sistem online, si va aduce in dezbatere teme legate de noile provocari din domeniul securitatii cibernetice dupa pandemia COVID-. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei solicita ca scolile sa treaca in sistem online numai daca localitatea este carantinata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ii solicita ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa analizeze cu celeritate propunerea potrivit careia scolile sa treaca in sistem online numai in situatia in care la nivelul localitatii este declarata starea de carantina, relateaza Agerpres.

and 8232;Pe 25 martie 2021 are loc evenimentul Scade costurile controlului si inregistrarii facturilor cu pana la 90%. Case study Carrefour

Pe 25 martie 2021, incepand cu ora 10:00, DocProcess si BusinessMark organizeaza evenimentul Scade costurile controlului si inregistrarii facturilor cu pana la 90%. Case study Carrefour, ce va avea loc online, conform unui comunicat de presa.

Astazi are loc conferinta Educati pentru viata

Asociatia Nationala a Antreprenorilor ANAA), in partenierat cu CONAF, ADAA si EM360 organizeaza astazi conferinta Educati pentru viata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )