Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile reguli privind plata cu cardul au intrat deja in vigoare. Ce trebuie sa stie romanii

Adevărul Adevărul,
Noile reguli privind plata cu cardul au intrat deja in vigoare. Ce trebuie sa stie romanii

Noile reguli privind plata cu cardul au intrat sambata in vigoare, conform reglementarilor europeneprivind autentificarea clientului SCA) din Directiva revizuita privind serviciile de plata PSD2). Cerintele SCA aduc mai multa usurinta si siguranta pentru consumatori la plata bunurilor si serviciilor online si ajuta la combaterea fraudei. continuă pe Adevărul

Ratele de dobanda la credite scad! De cand se aplica noile reguli

Veste uriasa pentru romani! Scad ratele bancare! Banca Nationala a Romaniei a revizuit Regulile in privinta stabilirii ratelor de referinta ROBID si ROBOR in vederea armonizarii cu cele europene. De cand se vor aplica noile reguli? Scad ratele bancare! BNR a facut anuntul Banca Nationala a Romaniei a reviziuit Regulile cu privire la ratele de .

Noi reguli privind pensionarea anticipata. Cele fara penalizare de cuantum nu vor mai fi valabile

Legea pensiilor prevede ca barbatii se pot pensiona anticipat cu cel mult cinci ani mai devreme fata de varsta standard de pensionare. Conditia este sa contribuie mai multi ani la stat decat in mod obisnuit. Astfel, barbatii se pot pensiona anticipat doar daca au un stagiu de cotizare de 43 de ani. Noi reguli privind .

Scad ratele bancare. De cand se aplica noile reguli

Banca Nationala a Romaniei a revizuit Regulile privind stabilirea ratelor de referinta ROBID si ROBOR, pentru armonizarea cu cardul juridic european si pentru revizuirea unor elemente de natura tehnica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )