Libnet.ro
UNICEF

11:15

in pandemie, s-au cumparat online cu 400% mai multe alimente

Adevărul Adevărul,
in pandemie, s-au cumparat online cu 400% mai multe alimente

Alimentele, produsele pentru sport si fitness, jucariile, cartile, bijuteriile si cele pentru casa sunt categoriile care au inregistrat, anul acesta, cele mai mari cresteri ale vanzarilor in mediul online, la nivel mondial, potrivit unei analize realizate, in 40 de tari, inclusiv in Romania, de VTEX. continuă pe Adevărul

Un tanar de 24 de ani a fost retinut dupa ce a cumparat mai multe bunuri cu bancnote false de 50 de euro

Autoritatileau retinut un tanar de 24 de ani dupa ce a folosit bancnote false pentru aachizitiona mai multe bunuri. Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare.

Serviciile Google, indisponibile in mai multe zone ale lumii. Probleme si pentru Google Classroom, care afecteaza scoala online

Gmail si YouTube, principalele servicii ale Alphabet, care detine Google, sunt indisponibile luni in mai multe parti din lume.

Explicatiile reprezentantilor Google dupa ce mai multe platforme ale companiei au picat ieri in mai multe tari

Mai multe servicii Google, printre care Gmail, YouTube, Maps si Google Classroom au picat luni in jurul pranzului. Problema a fost raportata atat in Romania, cat si in alte tari, cum ar fi Croatia,.

Incidenta noilor infectari cu SARS-CoV-2 din Bucuresti a depasit pragul de 7 la mia de locuitori. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Capitala este pe primul loc in topul zonelor unde s-au intregistrat cele mai multe infectari noi in ultimele 24 de ore, mai exact 1. 143 de bucuresteni au fost depistati pozitiv in ultim azi. Bucurestiul a trecut, marti, de pragul de incidenta de 7,01 cazuri noi raportate la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

GSC: Rezultatele carantinei zonale. Cum a scazut rata de incidenta in mai multe localitati in care au fost restrictii

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, luni seara, date care evidentiaza eficienta masurii carantinei impuse in unele localitati din mai multe judete, precum Sibiu, Talmaciu, Zalau, Jibou, Blaj. Respectarea masurilor locale si zonale dispuse de autoritati ramane esentiala, a subliniat GCS. in prezent, in tara sunt 25 de localitati in carantina.

Situatia cazurilor de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore in Capitala si in judete Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri

Capitala a raportat in continuare cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 556 -, fiind pentru prima data totusi cand scade bilantul zilnic, dupa cateva saptamani. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 303 - este deschis de Constanta. in ultimele 24 de ore, la nive national au fost facute putin peste 8. 000 de teste.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete: Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata si precipitatii care vor duce la depunerea de polei. Atentionare.

Un autovehicul a intrat intr-un grup de protestatari BLM la New York: Mai multe persoane ranite VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in cartierul Manhattan din New York, de un vehicul care a intrat intr-un grup de circa 50 de protestatari reuniti pentru a manifesta impotriva detentiei persoanelor fara acte.

Mai multe state europene si-au anulat participarea la un forum de afaceri din Iran, in urma executiei unui jurnalist dizident iranian

Ambasadorul francez in Iran nu va participa la un forum de afaceri care ar fi trebuit sa aiba loc online, la Teheran, in aceasta saptamana, intr-un conflict intre Iran si statele europene care se amplifica, in urma executiei jurnalistului dizident iranian Ruhollah Zam.

Kelemen Hunor: Partidul care a castigat cele mai multe mandate in interiorul coalitiei trebuie sa aiba un prim-ministru. Avem si noi 2-3 nume de premier (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca, din punctul de vedere al formatiunii pe care o conduce, cea mai buna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )