Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reduceri eMAG la frigidere. Cele mai avantajoase oferte de azi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la frigidere. Cele mai avantajoase oferte de azi

Reduceri eMAG la frigidere si combine frigorifice. Magazinul online emag. ro pune la bataie numeroase produse la preturi imbatabile. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific si vreti sa. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG aspiratoare. Modele de ultima generatie in oferta de azi

Daca sunteti in cautarea unui aspirator, in aceasta perioada aveti cateva oferte pe care trebuie sa le studiati la cel mai mare magazin online. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG aspiratoare:.

Candsa-ti cumperi bilete de avion pentru a beneficia de reduceri de pana la 60% si destinatiile cu cele mai mici preturi

In luna ianuarie biletele de avion au preturi cu pana la 60% mai mici fata de media intregului an. Spre exemplu, un bilet pe ruta Londra-Bucuresti si retur cumparat in ianuarie, cu date de calatorie in octombrie, poate fi cu aproximativ 50% mai ieftin decat in alta perioada a anului.

eMAG reduceri telefoane. Cele mai avantajoase 3 oferte din ianuarie

EMAG reduceri telefoane. Sfarsitul primaverii este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducer.

Reduceri eMAG. Oferte de senzatie la zeci de laptopuri

Magazinul eMAG anunta oferte pe care nu trebuie sa le ratezi cu ocazia campaniei Revolutia preturilor. Sunt reduceri de pana la 60% la mi multe categorii de produse. Printre altele, sunt reduceri eMAG si la.

Dacia electrica - Istoria de 10 ani a unei iluzii. De ce nu va aparea prea curnd si ct costa acum cele mai ieftine masini electrice

Acum zece ani directorul Dacia de atunci spunea ca masina electrica ar putea fi lansata peste un deceniu. Am ajuns in acel punct si Dacia electrica nu exista pe strada, ci este subiect de stiri adeseori exagerate. De ce nu a aparut Dacia care se poate incarca la priza, ce au spus sefii de la Renault in toti acesti ani si cand ar fi o sansa ca Dacia electrica sa apara? in articol puteti citi depsre aceste lucruri, dar si despre cat costa cele mai ieftine masini electrice in ziua de azi.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Orchestra Uniunii Europene, finantata si coordonata de Ministerul Culturii, va cuprinde 3-4 muzicieni din cele mai importante ansambluri muzicale ale UE

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale a lansat, marti, in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind organizarea si finantarea Orchestrei Uniunii Europene. Textul Ordonantei prevede ca pentru acest proiect vor fi selectati cate 3-4 muzicieni din cele mai importante orchestre ale statelor membre UE.

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze.

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )