Libnet.ro
UNICEF

20:45

Reduceri eMAG la televizoare. Ofertele zilei de pe cel mai mare magazin online din Romania

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la televizoare. Ofertele zilei de pe cel mai mare magazin online din Romania

Reduceri eMAG la televizoare. Daca sunteti in cautarea unui aparat TV la pret redus, astazi, pe emag. ro, gasiti modele de top la preturi foarte avantajoase, cu discount de peste 50 la suta. Pentru a profita. continuă pe Antena3

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Efecte nebanuite ale Brexit. Romania ar putea deveni cel mai mare producator de gaze naturale din UE

Romania va deveni cel mai mare producator din gaze din Uniunea Europeana, daca Marea Britanie va parasi spatiul comunitar, a anuntat marti ministrul Energiei Anton Anton. Am constatat cu placere, poate.

Unde poti vedea bolta cerului de la 200 de metri sub pamant. Cel mai mare Planetariu din Romania se afla intr-o mina de sare

Cel mai mare planetariu din Romania cu un ecran tip cupola pe care sunt realizate proiectii cu tehnologie de ultima generatie rezolutie 4K), se afla la 208 metri sub pamant, in Salina Slanic Prahova. Ecranul sferic cu un diamentrul de 16 metri si o inaltime de 10 metri reda pasionatilor de astronomie senzatia ca se afla intr-o nava si calatoresc in Unviers.

Cel mai mare eveniment european dedicat proiectarii cladirilor viitorului, Congresul Mondial Clima 2019, debuteaza duminica aceasta la Bucuresti

Consum energetic spre zero si aplicatii ale inteligentei artificiale in constructii si instalatii se numara printre temele conferintei globale Clima 2019 care debuteaza duminica la Bucuresti. Organizat in premiera in Romania, Congresul se desfasoara sub inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si sub inaltul Patronaj al Academiei Romane, fiind reflectat in media din peste 125 de tari.

Creativitate, VR, culisele unor campanii spectaculoase si tehnici wow de marketing si PR, la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale organizat vreodata in Romania

Creativitate dusa la extrem, experimente curajoase de comunicare, tehnologii spectaculoase toate se vor intalni pe scenele iCEE. fest: UPGRADE 100 in acest an. Oamenii de creatie, strategie, PR, marketing si.

Mihaela Buzarnescu: Am in fata cel mai mare test al anului, Roland Garros

Mihaela Buzarnescu 30 WTA, 31 de ani) se pregateste de turneul de Grand Slam de la Roland Garros, iar sportiva din Romania a anuntat ca isi propune rezultate bune la competitia din Franta, unde se afla pe tabloul principal.

Investitie in sanatate. Aparatura medicala de aproape 12 milioane de lei la cel mai mare spital din Salaj

Cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj va beneficia de aparatura moderna in valoare de aproape 12 milioane de lei, asigurata in cadrul unui proiect derulat prin Programul Operational Regional. Investitia vizeaza cabinetele de specialitate si laboratoarele din Ambulatoriu.

Coreea de Nord: La Phenian a inceput unul dintre cele mai mari targuri internationale gazduite de tara asiatica

Targul international din capitala nord-coreeana, Phenian, care a inceput luni este probabil cel mai mare eveniment de acest gen sustinut de Coreea de Nord. Au participat cateva sute de companii din tari precum China, Rusia, Pakistan si Polonia, scrie Reuters.

Sondaj Novel Research, la comanda PNL: Cea mai mare prezenta estimata pana acum pentru europarlamentare - 41% / Cum e afectat scorul PSD daca va creste numarul de votanti si cum sta Alianta USR-PLUS

Un sondaj Novel Research, realizat la comanda PNL, estimeaza o prezenta la vot la elegerile europarlamentare de 41%, cel mai mare procent dat de o casa de analiza sociologica pana acum. Potrivit datelor comparative, o prezenta mai mare la urne afecteaza sensibil scorurile partidelor cu electorat mobilizat, dar inelastic.

Reduceri eMAG la aspiratoare. 3 oferte excelente de azi

Reduceri eMAG la aspiratoare. Daca aveti nevoie de un aspirator, astazi aveti la dispozitie numeroase oferte pe emag. ro: Pentru a profita de cele mai bune oferte de azi la aspiratoare, cu sau fara sac,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )