Libnet.ro
UNICEF

23:01

Reduceri Fashion Days. Afaceri de Black Friday cu haine pentru barbati

Antena3 Antena3,
Reduceri Fashion Days. Afaceri de Black Friday cu haine pentru barbati

Black Friday 2019. Magazinul online Fashion Days a dat deja startul reducerilor de Vinerea Neagra 2019 de miercuri seara. Astfel, fashiondays. ro are reduceri la o multime de haine, costume, ceasuri si accesorii. continuă pe Antena3

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Black Friday pentru masini. Ce reduceri se fac pana vineri

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri specializate in vanzarea autoturismelor a anuntat oferte in valoare de 4,2 milioane de euro de Black Friday, care a se va incheia vineri 15 noiembrie.

Black Friday 2019 la Fashion Days a pornit! Geci si cizme ieftine, pentru ca iarna nu-i ca vara!

Black Friday 2019 Fashion Days. Vinerea Neagra a inceput la Fashion Days inca de miercuri, 13 noiembrie. in acest an, Black Friday tine nu mai putin de 3 zile la fashiondays. ro.

Black Friday in turism: Sejururi de 150 euro cu avion si taxe de aeroport incluse

O companie romaneasca asemanatoare Booking. com anunta reduceri substantiale la pachetele de cazare, campania fiind lansata vineri, 15 noiembrie.

eMAG reduceri. 3 laptopuri puternice si ieftine de Black Friday

EMAG reduceri laptopuri Black Friday. Magazinul online emag. ro va avea oferte excelente in cadrul campaniei Black Friday la laptopuri de la diferite branduri.

Black Friday in Romania: cand a pornit si ce a insemnat la inceput

Black Friday este, pentru multi, cel mai asteptat eveniment al anului. Banii sunt cheltuiti mai lejer decat in orice alta zi a anului. Totodata, creditele sunt mai numeroase ca niciodata.

Black Friday la Fashion Days, in 13 noiembrie

Black Friday, cel mai mare eveniment de sale reduceri) al anului la Fashion Days, incepe in dimineata zilei 13 noiembrie, atat in aplicatia mobila, cat si pe fashiondays. ro, potrivit anuntului companiei.

Black Friday 2019: Superlativele Fashion Days. Comanda de 29 de produse, in valoare de 11.392 de lei, in primele 3 ore

Cel mai mare Black Friday din istoria site-ului Fashion Days a inceput in aceasta dimineata, in jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atat in aplicatie, cat si pe fashiondays. ro.

BLACK FRIDAY: PC Garage anunta reduceri pentru sute de produse

PC Garage, anunta inceputul campaniei Black Friday din data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri substantiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri si Telefoane, se arata intr-un comunicat emis Redactiei noastre.

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )