Libnet.ro
UNICEF

23:46

Schimbari in confirmarea platilor online incepand cu ianuarie 2021. Gabriela Nistor, Banca Transilvania: O persoana care are card va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori din urmatorii 3: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este

Hotnews Hotnews,
 Schimbari in confirmarea platilor online incepand cu ianuarie 2021. Gabriela Nistor, Banca Transilvania: O persoana care are card va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori din urmatorii 3: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este

Anul acesta a fost marcat de o crestere spectaculoasa a cumparaturilor online, pandemia schimband complet obiceiul de consum al oamenilor, iar odata cu cresterea cumparaturilor online au crescut si platile cu cardul online. incepand cu ianuarie 2021 vor avea loc o serie de schimbari referitoare la confirmarea platilor online si pentru a intelege mai bine ce se schimba si cu ce ne ajuta acest lucru am discutat cu Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail la Banca Transilvania. O persoana care are card, incepand cu ianuarie 2021, va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este. Ce inseamna, mai exact, pentru clientii BT? Confirmarea platilor online prin una din cele doua metode: prin aplicatia BT Pay, folosind amprenta, face ID recunoastere faciala) sau metoda de deblocare a telefonului, ne-a explicat Gabriela Nistor. continuă pe Hotnews

Salvati Copiiilanseaza o campanie manifest pentru a determina autoritatile sa redeschida scolile incepand din luna ianuarie 2021

Salvati Copiii Romania lanseaza o campanie manifest, al carei element central il reprezinta o expozitie de fotografie la Muzeul National de Arta despre copii vulnerabili care au abandonat scoala. Aceasta se adreseaza in special autoritatilor, pentru a le determina sa redeschida scolile in luna ianuarie 2021, in siguranta pentru copii si personalul didactic si nedidactic.

Calendar ortodox ianuarie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

La fel ca in fiecare luna din an, si in luna ianuarie 2021 exista sarbatori religioase importante. Mentionam ca calendarul ortodox sau calendarul bisericesc consta dintr-o serie de cicluri in functie de sarbatorile religioase care sunt celebrate de catre Biserica Ortodoxa Romana. Calendar ortodox ianuarie 2021 in calendarul ortodox din ianuarie 2021 avem cinci sarbatori .

Filme si seriale noi pe Netflix in ianuarie 2021

Daca esti abonat Netflix, unul dintre cele mai populare servicii de movie streaming din lume la momentul actual, iata ce filme si seriale noi poti sa urmaresti in ianuarie 2021! .

Vestea proasta pentru toti romanii: cu cat iti creste factura la curent, de la 1 ianuarie 2021

O crestere a pretului la energie electrica in Romania este inevitabila, de la 1 ianuarie 2021. Estimarea pe marginea impactului economic pentru utilizatorii casnici a fost facuta de Sorin.

Curentul electric se scumpeste de la 1 ianuarie 2021. Cu cat vom plati mai mult la factura

Romanii vor plati cu 10% mai mult pentru curentul electric, din luna ianuarie 2021, din cauza liberalizarii pietei pe acest segment.

Bulgaria ar putea prelungi restrictiile anti-COVID pana la sfarsitul lunii ianuarie 2021

Guvernul bulgar a planuit prelungirea restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului 2021, scrie Reuters. Restrictiile anti-COVID,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )