Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sectorul de e-commerce va creste in 2021 cu cel putin 30%

Adevărul Adevărul,
Sectorul de e-commerce va creste in 2021 cu cel putin 30%

Accelerat de pandemie, sectorul de e-commerce din Romania a fost estimat la 5,6 miliarde de euro in 2020, conform cifrelor oficiale GpeC si ARMO Asociatia Romana a Magazinelor Online), cu 30% mai mult decat in 2019. Potrivit Ralucai Radu, country manager Answear. ro, sectorul de e-commerce va creste cu cel putin 30% si in acest an. continuă pe Adevărul

ASOCIATIA ROMANA A MAGAZINELOR ONLINE: Sectorul de e-commerce va creste in 2021 cu cel putin 30%

Accelerat de pandemie, sectorul de e-commerce din Romania a fost estimat la 5,6 miliarde de euro in 2020, conform cifrelor oficiale GpeC si ARMO Asociatia Romana a Magazinelor Online), cu 30% mai mult decat in 2019. Potrivit estimarilor principalilor jucatori, sectorul de e-commerce va creste si in acest an cu cel putin 30%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Sectorul de e-commerce va creste in 2021 cu cel putin 30%

Accelerat de pandemie, sectorul de e-commerce din Romania a fost estimat la 5,6 miliarde de euro in 2020, conform cifrelor oficiale GpeC si ARMO Asociatia Romana a Magazinelor Online), cu 30% mai mult decat in 2019. Potrivit Ralucai Radu, Country manager Answear. ro, sectorul de e-commerce va creste si in acest an cu cel putin 30%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ce crede Elon Musk despre OZN-uri si extraterestri: argumentul cel putin interesant despre existenta acestora

Recent, CEO-ul Tesla si SpaceX, Elon Musk, a facut o declaratie cel putin interesanta despre existenta OZN-urilor. Graficul de mai jos arata modul in care rezolutia camerelor a crescut.

Apophis: Asteroidul botezat dupa zeul egiptean al raului si distrugerii nu va prezenta niciun pericol pentru Terra cel putin un secol de acum inainte

Temutul Apophis, asteroidul botezat dupa zeul egiptean al raului si distrugerii, nu va prezenta niciun pericol de coliziune cu Terra pentru cel putin 100 de ani de acum inainte, au anuntat cei de la NASA si de la Agentia Spatiala Europeana care l-au si scos de pe lista de risc ce contine asteroizii care ar putea sa intre in coliziune cu planeta noastra. Despre Apophis s-a scris mult si in mod exagerat ca ar putea sa faca ravagii in 2029 sau 2068, dar nu are cum sa se intample nimic.

India: Incendiu intr-un spital unde sunt tratati pacienti cu COVID-19. Cel putin 10 persoane au murit

Cel putin zece persoane au murit in urma unui incendiu care a afectat un spital, aflat la etajul trei al unui centru comercial din Mumbai, capitala financiara a Indiei, informeaza Sky News. Cei mai multi dintre.

Cel putin 32 de morti si 66 de raniti in sudul Egiptului, dupa ciocnirea a doua trenuri de calatori VIDEO

Cel putin 32 de persoane au murit, iar alte 66 au fost ranite vineri, intr-o coliziune intre doua trenuri de calatori, in guvernoratul Sohag, in sudul Egiptului, anunta Ministerul egiptean al Sanatatii, relateaza AFP.

Grav accident feroviar in Egipt. Cel putin 32 de morti si 66 de raniti (VIDEO)

Grav accident feroviar, vineri, in sudul Egiptului. Cel putin 32 de persoane au murit si aproximtiv66 au fost ranite, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal. Accidentul feroviar a avut loc in.

Cel putin sase morti in India, intr-un incendiu la un complex comercial in care se afla un spital

Cel putin sase persoane au murit intr-un incendiu care a devastat un centru comercial in care se afla un spital, anunta vineri .

ORBAN: inaintea votului pentru desfiintarea SIIJ, cel putin 10 deputati PNL au fost sunati si convocati la DNA Brasov

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, sustine ca inaintea votului din plen pentru desfiintarea Sectiei speciale s-a petrecut un lucru absolut incredibil - cel putin 10 deputati liberali au fost sunati si au fost convocati la DNA Brasov. Evident ca era un apel fals, cineva a premeditat asta, a spus liderul PNL.

Orban: inaintea votului pentru desfiintarea SIIJ, cel putin 10 deputati PNL au fost sunati si convocati la DNA Brasov. A fost un apel fals, cineva a premeditat

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, sustine ca inaintea votului din plen pentru desfiintarea Sectiei speciale s-a petrecut un lucru absolut incredibil - cel putin 10 deputati liberali au fost sunati si au fost convocati la DNA Brasov. Evident ca era un apel fals, cineva a premeditat asta, a spus liderul PNL.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )