Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tomibena.ro peleti rumegus la un click distanta (P)

Antena3 Antena3,
Tomibena.ro peleti rumegus la un click distanta (P)

Care este modalitatea cea mai usoara de a achizitiona peleti rumegus, fara prea mare efort? Ei bine, mediul online iti ofera posibilitatea de a face cunstinta cu Tomibena peleti rumegus la un click distanta, cu ajutorul caror iti pot pune in aplicare planul pe care-l ai. continuă pe Antena3

Digi24: Care este cel mai probabil loc unde te poti infecta cu coronavirus

Spalati-va pe maini, folositi masca, pastrati o distanta de cel putin 1,5 metri fata de ceilalti. Recomandarile referitoare la protectia fata de coronavirus sunt peste tot. Dar nu peste tot riscurile sunt egale: provocarile sunt diferite acasa, in transportul public sau in supermarket.

Ceasul Rolex din aur purtat de Ion Iliescu a fost scos la licitatie. Care este pretul de pornire

O colectie de 121 de ceasuri de lux, produse intre 1950 2009, este scoasa la licitatie in Romania. Cel mai scump este un Richard Mille, ceasul vedetelor, cu un pret de pornire de 90. 000 de euro. La vanzare este si un Rolex President din aur, purtat de Ion Iliescu.

Bacalaureat 2020. Care este programa la Matematica

Ministerul Educatiei a publicat recent programele actualizate pentru Matematica la examenul de Bacalaureat 2020, din care a fost exclusa materia din semestrul al doilea al acestui an scolar, potrivit anutului.

Bacalaureat 2020. Care este programa la Psihologie

Elevii din clasa a XII-a se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, care va debuta Ministerul Educatiei a in data de 9 iunie 2020. Absolventii de la profilul umanist din filiera teoretica vor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )