Libnet.ro
UNICEF

15:15

XTB: Revenirea la normal mai are de asteptat. Investitorii trebuie sa aiba rabdare

Adevărul Adevărul,
XTB: Revenirea la normal mai are de asteptat. Investitorii trebuie sa aiba rabdare

Investitori cu experienta, analisti si consultanti financiari au participat la cea mai recenta editie a XTB Trading Masterclass, care s-a desfasurat in perioada 14-15 aprilie, eveniment online in cadrul caruia au vorbit despre oportunitati si provocari pe burse in 2021. continuă pe Adevărul

XTB: Specialistii financiari considera ca revenirea la normal mai are de asteptat

Investitori cu experienta, analisti si consultanti financiari au participat la cea mai recenta editie a XTB Trading Masterclass, care s-a desfasurat in perioada 14-15 aprilie, eveniment online in.

Mircea Lucescu s-a enervat pe un roman. Nu mai are viata langa el

Mircea Lucescu s-a enervat din cauza unui roman si a luat atitudine rapid. Ce a facut cunoscutul antrenor pentru un jucator de la Dinamo Kiev? Iata marturiile fostului sportiv despre incidentul petrecut recent! Mircea Lucescu, enervat de un jucator roman. Ce gest a facut antrenorul Dinamo Kiev? Mircea Lucescu a anuntat recent ca urmeaza sa .

Pe ce da banii noua generatie: nu mai are aspiratii de sef, ci de experiente interesante

La prima vedere, niciodata nu a fost mai evidenta decat acum ruptura dintre generatii. Tinerii din ziua de azi vad complet altfel un job perfect si prefera sa cheltuie bani pe experiente,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )