Libnet.ro
UNICEF

14:00

Finantare de circa 146 milioane de lei pentru mai multe spitale din Romania. Ce institutii sunt vizate

Adevărul Adevărul,
Finantare de circa 146 milioane de lei pentru mai multe spitale din Romania. Ce institutii sunt vizate

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare, a semnat recent alte 10 contracte de finantare, in valoare totala de 146 milioane de lei, prin care sprijina 9 spitale si un centru social in combaterea pandemiei SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

POIM: 10 contracte in valoare de 146 milioane lei pentru spitale si centre sociale

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare, a semnat recent alte 10 contracte de finantare, in valoare totala de 124 milioane lei, prin care sprijina 9 spitale si un centru social in combaterea pandemiei SARS-CoV-2.

Mega-licitatie in valoare de 200 de milioane de lei pentru traseele de transport calatori din Alba

Consiliul Judetean Alba a lansat mega-licitatia cu valoare estimata de circa 200 de milioane de lei pentru delegarea gestiunii serviciului public de transport judetean de persoane prin curse regulate pe teritoriul judetului.

BVB Rulaj de 25 milioane lei, de aproape trei ori mai mic decat media anului

Cresteri pentru indici Valoarea tranzactiilor din sedinta de vineri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la numai 25,65 milioane de lei, de aproape trei ori mai mica decat media zilnica a anului, de 73,8 milioane lei, in timp ce schimburile cu actiuni listate in Piata Reglementata a fost de 12,5 milioane lei.

Santierul Naval Orsova pregateste investitii de 4,5 milioane lei in acest an. Cererea pe piata constructiilor de nave este la un nivel scazut

Santierul Naval Orsova estimeaza un profit brut de 3,3 milioane lei in acest an si venituri totale de 72,79 milioane lei. Constructorul de nave fluviale si-a planificat investitii de 4,5 milioane lei in acest an, in achizitia de automacarale echipamente si masinarii si vrea sa dea actionarilor dividende suplimentare de 7,08 milioane lei.

Santierul Naval Orsova pregateste investitii de 4,5 milioane lei in acest an

Santierul Naval Orsova estimeaza un profit brut de 3,3 milioane lei in acest an si venituri totale de 72,79 milioane lei. Constructorul de nave fluviale si-a planificat investitii de 4,5 milioane lei in acest an, in achizitia de automacarale echipamente si masinarii si vrea sa dea actionarilor dividende suplimentare de 7,08 milioane lei.

ANRE a amendat furnizorii de energie electrica cu 1,11 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anuntat luni ca a amendat cu 1,11 milioane lei furnizorii de energie electrica, pentru nerespectarea reglementarilor privind activitatea de.

SolvIT Networks a obtinut o cifra de afaceri neta de 29 milioane lei

SolvIT Network a obtinut o cifra de afaceri neta de 29 milioane lei 6 milioane euro) si o crestere de 63% in 2020, pe fondul transformarii digitale rapide din sectorul privat, conform unui comunicat remis redactiei. and 8232; .

Amenzi de 5.000 de lei pentru acesti romani. Ce greseala majora le poate scoate o avere din buzunare

Urmeaza recensamantul agricol in 2021, iar fermierii sunt obligati sa furnizeze informatiile cerute de autoritati. Recensamantul General Agricol are loc in perioada 10 mai 31 iulie 2021, timp in care fermierii trebuie sa ofere informatiile prevazute in chestionar. Amenzi de 5. 000 de lei pentru acesti romani. in cazul in care fermierii nu furnizeaza informatii .

China va extinde folosirea experimentala a unui yuan digital la mai multe orase

China va extinde folosirea experimentala a unui yuan digital la mai multe orase, dar nu exista un termen specific pentru lansarea oficiala a acestuia, a declarat viceguvernatorul bancii centrale, Li Bo, la o intalnire oficiala a unor oficiali chinezi si straini de rang inalt, directori si persoane din mediul academic.

RADU LUPESCU, MEDICUL CARE AR PUTEA FI PROPUS DE PLUS LA MINISTERUL SANATATII: O astfel de propunere ma onoreaza, insa mai multe nu pot comenta in acest moment

Radu Lupescu, medicul care ar putea fi propunerea PLUS pentru Ministerul Sanatatii, afirma ca o astfel de propunere il onoreaza. ) mai multe nu pot comenta in acest moment, sustine el.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3502 seconds )