Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministerul Dezvoltarii finanteaza proiecte de peste 560 de milioane de lei prin Programul Operational Regional

Adevărul Adevărul,
Ministerul Dezvoltarii finanteaza proiecte de peste 560 de milioane de lei prin Programul Operational Regional

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor publice si Administratiei, Cseke Attila, a semnat 49 de noi contracte de finantare, in valoare totala de peste 562 milioane de lei, prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, derulat de MDLPA. continuă pe Adevărul

Holde Agri Invest raporteaza venituri de 47 milioane de lei si un profit net de peste 5 milioane lei pentru anul 2020

Holde Agri Invest SA raporteaza venituri consolidate de 46,8 milioane de lei si un profit net de 5,3 milioane lei pentru anul 2020. Pe parcursul anului trecut compania a recoltat 24. 003 tone din exploatarea a 7. 830 de hectare, din care 2. 320 de hectare au fost exploatate in regim bio. Holde Agri Invest este listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti din luna octombrie 2020, conform unui comunicat remis redactiei.

Ministerul Dezvoltarii anunta un apel suplimentar de finantare dedicat partenerilor Interreg Europe afectati de pandemie

Comitetul de Monitorizare a Programului Interreg Europe a aprobat, saptamana trecuta, un apel suplimentar de finantare dedicat partenerilor din cele 258 proiecte Interreg Europe afectati de pandemia Covid-19 in implementarea proiectelor, a anuntat Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei.

PENTRU ANUL TRECUT Safetech Innovations - profit de 3,1 milioane lei, cu 148% peste cel din 2019

Conducerea companiei va propune distribuirea a patru actiuni gratuite la una detinuta si dividende Safetech Innovations SAFE) a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 14,7 milioane lei, in crestere cu 43% fata de cea din anul 2019 si un profit net de 3,1 milioane lei, cu 148% peste cel de anul anterior.

Parcul modern din Orastie construit cu fonduri UE pe un teren viran. A costat peste 14 milioane de lei FOTO

Un teren viran de la marginea Orastiei, de peste 35. 000 de metri patrati a fost transformat intr-un parc modern, cu ajutorul fondurilor europene.

379 MILIOANE LEI ALOCATI CU DEDICATIE DIN BUGETUL DE STAT Alesii locali ai PSD, pregatiti sa ia cu asalt Cotroceniul

PSD va face plangere penala impotriva tuturor decidentilor politici din ultimul an, inclusiv fostii premieri Ludovic Orban, Nicolae Ciuca, dar si actualul prim-ministru Florin Citu, care ar fi stabilit ca, in proiectul legii bugetului de stat sa apara Anexa 7. 03 prin care mai multe administratii publice primesc in total un sprijin financiar de 360 milioane lei, a declarat, ieri, Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii politice social-democrate.

RAPORT CURTEA DE CONTURI PENTRU ANUL 2019: 96 de sesizari penale pentru prejudicii de 947 milioane lei

Prejudicii totale de 947 milioane lei si 17. 666 abateri, nereguli sau erori sunt constatarile inspectorilor Curtii de Conturi pentru anul trecut cu privire la activitatea desfasurata de 2647 de entitati publice din intreaga tara in anul 2019.

Ministerul Dezvoltarii propune reglementari mai simple si mai eficiente in constructii.Unele prevederi legale, vechi din 1970

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a anuntat, marti, ca reglementarile din domeniul constructiilor nu corespund realitatii actuale, si astfel a fost constituit un grup de lucru care va elabora un set de prevederi mai simple si mai eficiente.

Fermierii au primit peste 8 milioane de lei prin Programul National de Dezvoltare Rurala, in 2020

Fondurile alocate beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), anul trecut, au ajuns la 8. 04 milioane de lei, cu 223 de milioane de lei cheltuieli de functionare, a anuntat, luni, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Intersectia din Santuhalm, in santier. Va fi amenajat un sens giratoriu, cu peste trei milioane de lei

Constructorii sensului giratoriu de la Santuhalm Deva), din intersectia Drumului National 7 cu Drumul Judetean 687,au inceput lucrul.

Tranzactii record de 13,9 milioane lei pentru Agroland, in prima zi de prezenta la bursa

Horia Cardos: Ne dorim sa finantam partial dezvoltarea companiei prin emisiuni de actiuni sau obligatiuni Actiunile Agroland Business System AG) au cumulat transferuri de 13,93 milioane de lei in prima zi de prezenta la Bursa de Valori Bucuresti BVB), fiind de departe actiunile cu cea mai mare valoare tranzactionata de ieri si doborand recordul istoric din piata AeRO inregistrat la finele lunii ianuarie a acestui an de titlurile Safetech Innovations SAFE), ale caror schimburi s-au ridicat la aproape noua milioane de lei, la debutul pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )