Libnet.ro
UNICEF

09:45

IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI 2020 Holde Agri Invest a obtinut un profit net de 1,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI 2020 Holde Agri Invest a obtinut un profit net de 1,5 milioane lei

Holde Agri Invest SA, companie romaneasca ce opereaza terenuri agricole, raporteaza o cifra de afaceri consolidata de 26 milioane lei si un profit net de 1,5 milioane lei in primele noua luni ale anului 2020. Pentru intreg anul 2020, conducerea estimeaza o cifra de afaceri consolidata intre 40-45 milioane lei si un rezultat operational intre 4-6 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Veniturile IMMOFINANZ din chirii au crescut cu 5,7% la nivel global

Veniturile obtinute din chirii de IMMOFINANZ la nivel global in primele noua luni ale anului au crescut cu 5,7%, pana la o valoare de 215,1 milioane euro, ca urmare a extinderii portofoliului prin achizitii si finalizari, conform unui comunicta trimis redactiei.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Etex Building Performance a avut o cifra de afaceri de 180 milioane lei

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 180 de milioane de lei, similara afacerilor obtinute in primele noua luni din 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

IN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 3,6%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in primele zece luni ale acestui an a fost mai mic cu 3,6%, respectiv 34. 629, fata de cel consemnat in perioada corespunzatoare din 2019, potrivit informatiilor date astazi publicitatii de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Primele brute subscrise de grupul austriac VIG in Romania au crescut cu 3,7%

Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in Romania un volum al primelor brute subscrise de 354,8 mil. de euro in primele noua luni din 2020, in crestere cu 3,7%, fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce profitul inainte de impozitare s-a majorat de peste patru ori, pana la 13,5 mil. euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

Oprescu(ARB): Sistemul bancar functioneaza in prima jumatate a anului 2020 ca un amortizor de soc

Sistemul bancar functioneaza in prima jumatate a anului 2020 ca un absorbant de soc, ca un amortizor al socului generat de pandemie pentru economia romaneasca, iar pe a doua panta a V-ului, pe panta ascendenta, sistemul bancar ar trebui sa functioneze ca un accelerator de crestere economica, este de parere Sergiu Oprescu, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor si presedintele executiv al Alpha Bank, scrie Agerpres. Suntem cu totii in momentul de fata intr-un scenariu de revenire de tip V, daca ne uitam din punct de vedere al analizei la o situatie anuala si nu la o situatie trimestriala, considera Oprescu.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )