Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sprijin de peste jumatate de miliard de euro pentru persoanele dezavantajate. Cum au fost directionate fondurile

Adevărul Adevărul,
Sprijin de peste jumatate de miliard de euro pentru persoanele dezavantajate. Cum au fost directionate fondurile

Comunitatile defavorizate din Romania au beneficiat de un sprijin consistent din partea Uniunii Europene, prin intermediul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate POAD) 2014-2020, prin care sunt implementate contracte de finantare avand o valoare totala de 518,83 milioane de euro, informeaza Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene MIPE). continuă pe Adevărul

518,83 milioane euro investiti in masuri de sprijin pentru persoanele dezavantajate, prin POAD

Comunitatile defavorizate din Romania au beneficiat de un sprijin din partea Uniunii Europene, prin intermediul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate POAD) 2014-2020, din cadrul Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Tarile de Jos au suspendat utilizarea vaccinului AstraZeneca pentru persoanele sub 65 de ani

Tarile de Jos au suspendat vineri temporar utilizarea vaccinului AstraZeneca pentru persoanele sub 60 de ani, dupa decesul unei femei care fusese vaccinata cu acest ser, a transmis agentia nationala de presa ANP care citeaza Ministerul Sanatatii.

Rangers a decis! Ce urmeaza sa se intample cu Ianis Hagi, dupa ce Lazio a oferit 10 milioane de euro pentru el

Decizia luata de Rangers, dupa ce Gazzetta dello Sport a scris ca Lazio ofera 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Interesul asupra romanului a venit in contextul in care acesta a reusit primul sau gol la nationala Romaniei, in meciul cu Macedonia de Nord. Rangers, decizie dupa ce Lazio a oferit 10 milioane de .

Peste jumatate dintre pacientii cu COVID, internati in afara ATI, necesita oxigen. Medic despre proteste: Si inca mai auzi: Ce, ne e frica de o boala de 2%?

Pacientii diagnosticati cu COVID-19 care au ajuns in ultimele saptamani la spital au, in cea mai mare parte, nevoie de sprijin respirator. Lupta pentru oxigen, iar asta exceptand sectiile ATI, a ajuns la cote alarmante in aceste zile.

Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta prin care CEO va primi peste 240 milioane de euro, pentru certificatele de dioxid de carbon

O ordonanta de urgenta pentru acordarea unui ajutor de stat in suma de 241 milioane de euro pentru Complexul Energetic Oltenia CEO) a fost aprobat de catre Guvern.

Finantari de 50.000 Euro pentru startup-uri care creeaza aplicatii B2B, printr-un accelerator de afaceri european

Acceleratorul Startup Wise Guys a deschis aplicatiile pentru o runda de finantare in valoare de 50. 000 euro, in schimbul a maximum 8% din companie, pentru firmele care dezvolta aplicatii de tipul SaaS Software as a Service), unde clientii sunt tot din mediul de business. Echipele care aplica trebuie sa aiba deja un produs functional, o baza minima de clienti si dorinta de a scala afacerea la nivel global.

Banca Mondiala ofera Romaniei 250 de milioane de euro pentru Educatie si Sanatate

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, sustine parteneriatul Romaniei cu Banca Mondiala pentru fina.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )