Libnet.ro
UNICEF

15:46

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN Profitul Conpet - crestere de 12,8%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN Profitul Conpet - crestere de 12,8%

Conpet Ploiesti COTE), operatorul sistemului national de transport prin conducte al titeiului, condensatului, gazolinei si etanului, a consemnat un profit net de 16,3 in primele trei luni din acest an, in crestere cu 12,8% fata de profitul net de 14,45 milioane de lei realizat in perioada similara a anului trecut, dinamica pozitiva survenita in contextul majorarii pe finalul anului trecut a tarifelor reglementate aplicate domeniului de activitate si a majorarii cantitatilor transportate, potrivit raportului remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN Crestere de 12,8% a profitului net pentru Conpet Ploiesti pe fondul majorarii tarifelor si a volumelor transportate

Conpet Ploiesti COTE), operatorul sistemului national de transport prin conducte al titeiului, condensatului, gazolinei si etanului, a consemnat un profit net de 16,3 in primele trei luni din acest an, in crestere cu 12,8% fata de profitul net de 14,45 milioane de lei realizat in perioada similara a anului trecut, dinamica pozitiva survenita in contextul majorarii pe finalul anului trecut a tarifelor reglementate aplicate domeniului de activitate si a majorarii cantitatilor transportate, potrivit raportului remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Profitul net al Transgaz a crescut cu 5% fata de anul precedent

Transportatorul national de gaze Transgaz a raportat in primul trimestru un profit net de 201,86 milioane lei, mai mare cu 5% fata de anul trecut, in timp ce veniturile din activitatea de exploatare au urcat cu 8%, la 512,8 milioane lei, potrivit raportului trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN: Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2020: Cifra de afaceri bruta a Rompetrol Rafinare a scazut cu 18%

Rompetrol Rafinare a raportat, in primele trei luni din 2020, o cifra de afaceri bruta de 929 de milioane de dolari, in scadere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

DUPA PRIMELE TREI LUNI DIN AN Venituri si profit in crestere pentru Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi ATB) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri din vanzari de 73,63 milioane de lei, in crestere cu 13% fata de cele din primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a majorat cu 25%, de la 3,27 milioane de lei la 4,08 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente, remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

Pierdere de 110 milioane de lei pentru Alro, in primele trei luni ale acestui an

Grupul Alro Slatina ALR), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa dupa capacitatea de productie, a inregistrat o pierdere neta de 110 milioane de lei in primul trimestrul din acest an in comparatie cu perioada similara din 2019, pentru care a raportat o pierdere neta de doar 9,06 milioane de lei, evolutie negativa survenita in contextul in care pretul mediu al aluminiului la Bursa de Metale de la Londra LME) a scazut cu 9,1% de la 1. 791 dolaritona in 2019 la 1. 690 de dolaritona in primele trei luni ale acestui an pe fondul razboiului comercial SUA-China si a incidentei pandemiei de Covid-19, arata raportul emitentului remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Nuclearelectrica - profit in scadere cu 1,9%

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN), operatorul centralei de la Cernavoda, a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de 215,05 milioane de lei, in scadere cu 1,9% fata de cel raportat pentru primul trimestru al anului anterior, se arata in raportul companiei publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Aages - scadere a profitului cu 42%

Aages Targu Mures AAG), companie ce produce instalatii de incalzire prin inductie, a raportat pentru primul trimestru al anului un profit net consolidat de 0,269 milioane de lei, cu 42,48% sub cel realizat in primele trei luni ale anului trecut, se arata in raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 350 milioane euro in primele trei luni, la 106 de miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 350 milioane euro in primele trei luni, la 106,22 miliarde euro, de la 105,87 miliarde euro la 31 decembrie 2019, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

FATA DE PRIMELE TREI LUNI ALE LUI 2019 Romgaz - profit net in crestere cu 5%

Romgaz Medias SNG), cel mai mare producator de gaze din tara noastra, a obtinut un profit net de 571,9 milioane de lei, in primul trimestru al acestui an, cu 5,54% peste cel de la finele primelor trei luni ale anului trecut, in timp ce cifra de afaceri a coborat cu 16,51%, la circa 1,43 miliarde de lei, se arata in raportul companiei publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )