Libnet.ro
UNICEF

09:15

Autostrada Transilvania: Iohannis si Orban taie panglica pentru 18 kilometri

Adevărul Adevărul,
Autostrada Transilvania: Iohannis si Orban taie panglica pentru 18 kilometri

Lotul 3, intre Iernut si Chetani, care are o lungime de 17,9 kilometri si face parte din Autostrada Transilvania, va fi inaugurat vineri in prezenta presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban si a ministrului Transporturilor Lucian Bode. continuă pe Adevărul

Alti 18 kilometri din Autostrada Transilvania au fost inaugurati, dupa patru ani de lucrari

Cei 18 kilometri de autostrada dintre Iernut si Chetani, inaugurati vineri in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban si a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, fac parte din Autostrada Transilvania, sectiunea dintre Targu Mures si Campia Turzii. Ei vor fi deschisi la pachet cu nodul rutier Chetani, care face parte din lotul urmator, unde lucrarile avanseaza greu si este greu de spus cand vor fi gata, scrie g4media.

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Atentie, urmeaza statia Drumul Taberei! Acesta este mesajul, care va rasuna astazi, dupa 9 ani de asteptare. Probabil cand nimeni nu mai credea asta, iata ca magistrala M5 de metrou este gata sa transporte calatorii. Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei Klaus Iohannis, Ludovic .

Calin Popescu-Tariceanu, propunere neasteptata pentru Iohannis, Orban si Citu: Sa vada ei atunci!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, propune tuturor celor care se impotrivesc maririi cu 40% a pensiilor, sa traiasca macar o luna cu 800 sau 1000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )