Libnet.ro
UNICEF

11:31

DRAGOS CABAT: Fondul de Investitii si Banca Nationala de Dezvoltare nu trebuie politizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGOS CABAT: Fondul de Investitii si Banca Nationala de Dezvoltare nu trebuie politizate

La conducerea Fondului Roman de Investitii FRI) si Bancii Nationale de Dezvoltare BND), instrumente propuse de guvernul Orban prin Programul de relansare economica, nu trebuie efectuate numiri politice, ci aplicate principiile de guvernanta corporativa si pusi la conducere profesionisti in gestionarea investitiilor, considera Dragos Cabat, analist CFA. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Roman de Investitii si Banca Nationala de Dezvoltare, sperantele noastre de lansare economica

Instrumentele financiare propuse de guvernul Orban prin Planul National de Investitii si Relansare Economica ar putea constitui o gura de oxigen pentru antreprenorii din tara noastra si pentru proiectele de investitii din toate sectoarele economice. Cu toate acestea, cele doua instrumente propuse de guvernul Orban au parte de carente ce ar trebui rezolvate, conform specialistilor si parlamentarilor, pana la data inaugurarii acestor institutii financiare.

CE SPUNEA FLORIN CITU DESPRE BANCA DE DEZVOLTARE: Banca va atrage finantari din Planul Juncker

Banca Nationala de Dezvoltare face parte dintr-o strategie de reorganizare a tuturor companiilor financiar-bancare pe care le are statul, iar astfel vor putea fi accesate si fonduri din planul Juncker, a declarat la inceputul lunii iulie, dupa publicarea strategiei de relansare economica, ministrul Finantelor, Florin Citu.

ANDRE CAPPON, FONDATOR CBM GROUP: Banca de Dezvoltare nu o sa aiba suficienta capacitate de finantare

Banca Nationala de Dezvoltare BND) este o idee buna in principiu si un pas pozitiv pentru Romania, insa institutia nu va avea destula capacitate de finantare, considera Andre Cappon, fondatorul grupului CBM din New York.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )