Libnet.ro
UNICEF

15:01

Guvernul cumpara tablete pentru elevi si masti pentru saraci cu bani din Fondul de Rezerva

Adevărul Adevărul,
Guvernul cumpara tablete pentru elevi si masti pentru saraci cu bani din Fondul de Rezerva

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca va aloca bani din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru copiii care nu au calculator si pentru furnizarea de masti pentru persoanele sarace. continuă pe Adevărul

Tablete pentru elevi si masti pentru categoriile vulnerabile, achizitionate din Fondul de rezerva

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, inaintea sedintei de guvern, ca Excutivul a luat decizia de a achizitiona tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online, dar si masti pentru categoriile de persoane vulnerabile, banii fiind asigurati din Fondul de rezerva al Guvernului, potrivit Mediafax.

Planuri prea ambitioase: cum vrea Guvernul sa cumpere tablete pentru elevi si de ce s-ar putea sa fie inutile

Guvernul a constatat, in timpul crizei medicale, ceea ce era evident de multa vreme: faptul ca foarte multi elevi din tara asta n-au acces la internet si nici la dispozitive inteligente. Acum,.

FSLI: Guvernul sa cumpere calculatoare pentru elevi din fondurile alocate anterior hranei acestora

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a solicitat, miercuri, Guvernului, sa cumpere calculatoare pentru elevi din banii nefolositi din Programul pentru scoli, care oferea elevilor alimente la scoala.

IN EVENTUALITATEA UNUI NOU VAL EPIDEMIOLOGIC Guvernul se pregateste sa sprijine cu echipamentele necesare cursurile online pentru elevi

Guvernul cauta solutii pentru dezvoltarea cursurilor online in eventualitatea declansarii unui nou val epidemiologic in aceasta toamn, anunta Florica Chereches, Vicepresedinte al Comisiei pentru invatamant din Camera Deputatilor intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ludovic Orban: Vom folosi resursele financiare din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online si distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debultul sedintei de Guvern ca Executivul va folosi resurse din Fondul de Rezerva pentru achzitionarea de tablete pentru elevii care nu pot participa la cursurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )