Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ionel Danca, despre pasii ce trebuie urmati pentru obtinerea amanarii ratelor (VIDEO)

B1 B1,
Ionel Danca, despre pasii ce trebuie urmati pentru obtinerea amanarii ratelor (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului Ludovic Orban, a comentat, in direct la B1TV, declaratiile Ministrului Finantelor, Florin Citu, referitoare la ultima forma a Ordonantei de Urgenta privind. continuă pe B1

Ionel Danca |Guvernul a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru Metrorex si Posta Romana

In urma sedintei de Guvern de luni, Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a declarat ca bugetul de venituri si cheltuieli a fost aprobat pentru companiile de stat, Metrorex, Posta Romana si Compania Nationala de Administrare a.

Ionel Danca |Institutiile publice vor folosi platforme online pentru acceptarea si gestionarea tuturor documentelor

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a insistat asupra importantei distantarii sociale, in urma sedintei de Guvern de luni. Prin urmare, acesta a transmis ca una din principalele hotarari ale Guvernului a fost obligativitatea folosirii.

IONEL DANCA: Folosirea cardului de sanatate nu mai este oligatorie pe perioada starii de urgenta

Folosirea cardului de sanatate nu mai este obligatorie in perioada starii de urgenta, a anuntat, luni, Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

Ionel Danca |Documentele medicale vor fi transmise electronic, nu se vor mai folosi cardurile de sanatate

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a prezentat concluziile sedintei de Guvern, organizate luni. in ceea ce priveste domeniul sanatatii au fost adoptate cateva hotarari de guvern, prin care online-ul devine noua cale de comunicare intre.

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )