Libnet.ro
UNICEF

20:00

LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, faptul ca dezvoltarea economica care trebuie sa duca la ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii. continuă pe Adevărul

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Ludovic Orban: Am gasit proiecte intr-o stare revoltatoare, miliarde de euro pe care trebuia sa le absorbim de 4 ani. Cautam solutii (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania a avut in ultimii ani la dispozitie miliarde de euro pentru diverse proiecte, dar nu le-a folosit din cauza birocratiei nesfarsite si a dezinteresului. Ac.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

Ludovic Orban, pe santierul drumului expres Craiova - Pitesti: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si ministrul Economiei, Virgil Popescu, au vizitat, marti, santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Orban a sustinut ca proiectul privind acest.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

CORONVIRUS |Ludovic Orban, ingrijorat de incalcarea regulilor pe plaje si terase: Evolutia din ultimele 10 zile ne face sa fim foarte precauti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a aratat ingrijorat de faptul ca pe multe plaje si in multe terase nu se mai respecta aproape deloc regulile menite sa previna raspandirea coronavirului. Acesta a precizat ca,.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Ludovic Orban, avertisment dur pentru proprietarii de terase. Ce risca acestia daca nu respecta masurile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, sanctiuni drastice pentru proprietarii de restaurante si terase care nu respecta masurile de protectie anuntate de autoritati. in prima faza, acestia vor primi avertismente si sanctiuni contraventionale, dar risca sa li se suspende activitatea daca neregulile se repeta.

A fost contestata licitatia in cazul mastilor pentru persoanele vulnerabile. Ludovic Orban: Unii baga bete in roate

Licitatia organizata de Ministerul Sanatatii in valoare de 73,6 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia de 115 milioane de masti destinate persoanelor vulnerabile a fost contestata. Premierul Ludovic Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )