Libnet.ro
UNICEF

09:30

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului. continuă pe Ziarul Bursa

Previziuni sumbre pentru anul 2021. Prin ce va trece omenirea: Este extrem de provocator

Un specialist aduce previziuni sumbre despre anul care urmeaza. Daca multi au crezut ca anul 2020 a fost unul greu incercat, nici nu stiu ce-i asteapta in 2021. Detalii despre viitorul apropiat. Previziuni sumbre pentru anul 2021. Ce ne asteapta? Mihai Voropchievici vine cu previziuni sumbre despre anul urmator. Anul care urmeaza sa se incheie .

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip.

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Ludovic Orban: Actionam in continuare pentru a creste numarul de paturi disponibile din Terapie Intensiva (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca Guvernul este, inca de la inceputul pandemiei de COVID-19, intr-un efort constant de crestere a numarului de paturidin sectiile de Terapie.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

Premierul Ludovic Orban merge in Parlament, la Ora prim-ministrului, pe tema bugetului pentru 2021

Ludovic Orban particia luni la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a prezenta stadiul elaborarii planului bugetului de stat si al asigurarilor sociale, pentru 2021. Sedinta este.

Ludovic Orban: Suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a venit in Parlament, luni, pentru a oferi explicatii cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale pentru anul 2021, ocazie cu.

Ludovic Orban: Suntem singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica Pentru HoReCa, vom introduce o forma de ajutor de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Romania e singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica. Acesta precizat ca firmele romanesti au avut mai putin.

Ludovic Orban: Suntem intr-un punct critic. Exista un risc foarte mare de suprasaturare a sistemului medical Protejarea sanatatii oamenilor e un obiectiv fundamental al nostru (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica, pentru B1 TV, despre evoluatia epidemiei de coronavirus din Romania, despre noile masuri anti-COVID-19 care intra in vigoare de luni, despre situatia economica si.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )