LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ludovic Orban, despre masurile de repornire a economiei in contextul pandemiei de COVID-19: Primul pilon al reconstructiei este cel al investitiilor publice. Program de sustinere pentru companiile medii si mari, similiar cu IMM Invest (VIDEO)
 • Ludovic Orban, a prezentat, marti in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, o serie de masuri pe care Guvernul le are in vedere pentru repornirea economiei, care a fost afectata in ultimele lu...
  Ultimele articole - B1.ro - 12 Mai, 11:18

  Citeste articolul complet:
  Ludovic Orban, despre masurile de repornire a economiei in contextul pandemiei de COVID-19: Primul pilon al reconstructiei este cel al investitiilor publice. Program de sustinere pentru companiile medii si mari, similiar cu IMM Invest (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.393 sec.